USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Скандального ексчиновника Підгайцівської сільради, якого судили за привласнення майна, оголосили в розшук

17 Січня 2024 18:54
Експосадовця Підгайцівської сільської ради Георгія Штефанесу, якого засудили до 5,5 року позбавлення волі, оголосили у розшук.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Волині.

У квітні нинішнього року експосадовця Підгайцівської сільської ради Георгія Штефанесу суд визнав винним у привласненні бюджетних коштів та нападі на журналістку, призначивши покарання – позбавлення волі терміном 5,5 року. Також Штефанесу зобов’язали повернути Підгайцівській сільській раді понад пів мільйона гривень збитків.

«Вирок суду щодо Штефанеси Г. надійшов до поліції на початку січня. Його перевірили за місцем проживання, однак там не виявили. 13 січня засуджений був оголошений в розшук та невдовзі буде оголошений в міжнародний розшук. Вживаються заходи для його виявлення і затримання», – зазначили в поліції Волині.

Читати ще: У приміщенні Підгайцівської сільради замість кабінету облаштували манікюрний салон. Відео

Як інформували, у січні 2021 року в приймальні голови Підгайцівської сільської ради Георгій Штефанеса накинувся на журналістку Людмилу Яворську. На той час він працював проєктним менеджером сільради, зокрема, керував ремонтами доріг в громаді.

Георгій Штефанесу своєї вини не визнав і відмовився давати показання. Розгляд справи у суді першої інстанції тривав майже 2 роки через постійні пропуски засідань з боку обвинуваченого. Після оголошення вироку Штефанеса подав апеляцію і вже через 2 місяці справу почали розглядати у Волинському апеляційному суді.

14 грудня Волинський апеляційний суд відхилив скаргу експосадовця Підгайцівської сільської ради Георгія Штефанесу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
самосуд Показати IP 17 Січня 2024 20:11
якщо не може держава законно покарати, то скоро по таких сільрадах і чиновниках почнуть народні дрони прилітати
Were до самосуд Показати IP 17 Січня 2024 23:42
Дроновод мамкін, це так званий суд, так би мовити реформований гетьманом, розберись де яка гілка влади для початку
666 до Were Показати IP 18 Січня 2024 22:22
дрон розбереться
Пупкін Показати IP 17 Січня 2024 22:28
А до чого тут держава? Є продажні судді які ще за Кучми і Кравчука сидять в своїх кріслах,і яких неможна нагнати бо вся гілка судової влади гнила,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus