USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Європарламент оцінив збиток від Ле Пен в 5 мільйонів євро

27 Квітня 2017 16:25
Європарламент оцінив збитки, яких завдала призначенням фіктивних помічників кандидат у президенти Франції від «Національного фронту» Марін Ле Пен.

Про це пише видання AFP з посиланням на власні джерела.

Збитки, яких завдала Марін Ле Пен, коли була європарламентарем, оцінюють у 5 мільйонів євро.

Її звинувачують у призначенні фіктивних помічників.

«Кошторис у 4 978 122 євро є «оновленням» передбачуваного збитку після виявлення нових подробиць справи і сума може ще зрости», – йдеться у записці слідчим суддям адвоката Європейського парламенту Патріка Мазонньова.

У вересні 2015-го потенційний збиток від фіктивного працевлаштування помічників євродепутатів партії Ле Пен оцінювався у майже 2 мільйони євро.

Нагадаємо, лідер ультраправої партії «Національний фронт» Марін Ле Пен з 2004-го року є депутатом Європарламенту. У другому турі президентських виборів у Франції за крісло глави держави вона побореться з центристом Емманулем Макроном.

Як повідомлялося, на початку 2017 року проросійський кандидат Марін Ле Пен назвала антиросійські санкції «абсолютно безглуздими». В разі своєї перемоги на виборах глави держави Ле Пен пообіцяла визнати Крим частиною Росії, оскільки не вважає анексію Криму незаконною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
! Показати IP 27 Квітня 2017 17:52
ЦЯ путінська хв*йда ще й крала по трохи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus