USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Скандальний ексзаступник голови ОВА Гупало не прокоментував ботоферму у його Фейсбуці та погрози судом

31 Січня 2024 18:05
Нещодавно звільнений заступник голови Волинської ОВА Юрій Гупало не відповів на питання про замовлення ботоферми на підтримку його виправдання про звільнення, а також не пояснив суті претензій до журналістів, яким ще два дні тому погрожував судом.

Нагадаємо, після звільнення з посади експосадовець написав пост-прощання у Facebook, в якому звинуватив журналістів ТРК «Аверс» та Інформаційного агентства Волинські Новини у поширенні нібито неправдивої інформації про його роботу. Натомість ні словом не обмовився про розслідування журналіста «Української правди» Михайла Ткача, який розповів, що за 7 тисяч доларів через Фонд Гупала за кордон пропускали чоловіків призовного віку.

Читати ще: $7 тис. за виїзд: через організації волинського нардепа Стернійчука і ексзаступника голови Волинської ОВА Гупала утікачі виїжджали з України, – УП

Аби створити ілюзію народної любові до Гупала, під його пост замовили ботоферму – більше тисячі штучних профілів неіснуючих в реальності людей залишили свої реакції. Проте перестарались – вийшло настільки недолуго, що відразу кинулось в очі.

Читати ще: Імітація підтримки: щоби повірили виправданням у Фейсбуці, ексзаступнику голови Волинської ОВА Гупалу замовили ботоферму

Редакція звернулась до Юрія Гупала з пропозицією прокоментувати цю ситуацію та пояснити суть його претензій, проте він на повідомлення так і не відповів. Також проігнорував телефонні дзвінки наступного дня. Редакція готова опублікувати коментар Юрія Гупала, якщо він врешті вийде на звʼязок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Фінагент Показати IP 31 Січня 2024 19:55
Гупало- гів*о! Смердюче!
А Показати IP 1 Лютого 2024 08:22
звідки ноги ростуть? Гупала породив Погуляйко. Погуляйка породив Зеленський. Зеленського породили виборці. То чого дивуватись? Гупало наш, він народний.
Б Показати IP 1 Лютого 2024 11:44
Народ, який не здатний визнавати свої помилки, приречений довіку бідувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus