USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Словаччина змінила правила в’їзду для українців

3 Липня 2021 19:44
Громадяни, які в’їжджають на територію Словаччини з держави із «червоного» списку, зокрема з України, відтепер зобов’язані попередньо зареєструватися на спеціальному вебсайті.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України, передає Громадське.

Подорожувальникам радять реєструватися на сайті ще до прибуття на територію Словаччини, оскільки у пунктах пропуску слабке інтернет-покриття, а на території словацьких пунктів пропуску взагалі відсутній wi-fi.

Це стосується також тих, хто в’їжджає на територію Словаччини потягом через пункт пропуску «Чоп (Страж) – Чієрна-над-Тісоу». Тих, хто прибуває на територію Словаччини потягом і не зареєстрований на сайті, не пропустять. Також будуть проблеми з поверненням на територію України – через графік руху потягів.

Також у Словаччині повідомляють, що з 19:00 за середньоєвропейським часом (20:00 за Києвом) 5 липня 2021 року у громадян Європейського Союзу під час в’їзду на територію Словаччини перевірятимуть цифрові COVID-картки (через мобільний додаток).

Такі картки видаватимуть громадянам ЄС як сертифікат про щеплення, проведення тесту (антиген, ПЛР) або подолання захворювання COVID-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus