USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Смоленська катастрофа: Польща вимагає повернути літак Качинського

14 Листопада 2018 18:31
Міністр закордонних справ Польщі Яцек Чапутович заявив, що переконуватиме генерального секретаря Ради Європи Турбйорна Ягланда щодо потреби посередництва Ради Європи у справі повернення уламків літака до Польщі.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на видання Wnet.

Зазначається, Росія вже більше восьми років утримує уламки літака, що розбився, пояснюючи це проведенням російського слідства у справі Смоленської катастрофи.

Глава МЗС Польщі назвав справу щодо повернення Росією Польщі уламків урядового літака Ту-154М серйозною розбіжністю. Він звернув увагу на нещодавно ухвалену важливу резолюцію ПАРЄ, в якій Росію закликають до повернення літака.

Нагадаємо, на початку вересня польські слідчі оглянули уламки розбитого літака Ту-154М екс-президента Польщі Леха Качинського на аеродромі «Північний» у Смоленську.

10 квітня 2010 року неподалік від аеродрому «Північний» під Смоленськом розбився літак Ту-154. На його борту перебували президент Польщі Качинський, його дружина й інші високопоставлені особи - загалом 96 осіб. Усі вони загинули.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus