USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

СНУ запроваджує нові спеціальності. ПЕРЕЛІК

19 Липня 2015 17:17
Нові напрями для здобуття фаху впроваджуватимуться у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки уже цього року. Набір відбувається на освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр» і магістратуру.

Про це в інтерв’ю Інфомаційно-аналітичному центру університету розповіла проректор з навчальної роботи Світлана Гаврилюк.

Так, з її слів, цього року приймаються документи на такі нові спеціальності як «Економічна теорія» («бакалавр», денна форма), «Лісове і садово-паркове господарство», «Готельно-ресторанна справа» («бакалавр», заочна форма).

Крім того, університет розширив сітку спеціальностей для навчання в магістратурі. На денній формі навчання з’явилися нові програми: «Фітнес і рекреація», «Управління проектами», «Заповідна справа», «Журналістика».

На заочне відділення набирають студентів за спеціальностями «Правознавство», «Мова і література (польська)», «Прикладна лінгвістика», «Географія», «Економічна і соціальна географія», «Туризмознавство», «Землеустрій та кадастр», «Психологія», «Економіка підприємства», «Оподаткування», «Управління фінансово-економічною діяльністю», «Соціологія», «Документознавство та інформаційна діяльність», «Музейна справа та охорона пам’яток історії та культури», «Музичне мистецтво».

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, як нараховуватимуться бали абітурієнтам під час вступу до волинського вишу.

Окрім того, Світлана Гаврилюк повідомила, що в університеті є ще низка планів щодо нових спеціальностей. Зокрема, багато уваги приділятиметься питанням національної безпеки.

«В Управлінні ліцензування та акредитації на розгляді перебувають ліцензійні справи напряму підготовки бакалавра «Національна безпека», «Управління інформаційною безпекою», завершується ліцензування магістерської програми «Державна служба», - пояснила проректор з навчальної робот університету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
торгую цвяхами Показати IP 19 Липня 2015 17:37
Фінал один - варшавський базар. Держава і батьки викидають гроші на вітер. Перевиробництво "бакалаврів", які торгують обценьками і шпагатом для підвязування томатів.
дідо до торгую цвяхами Показати IP 19 Липня 2015 18:06
Тепер є ще одна альтернатива, каса супермаркетів.
мама випускниці Показати IP 19 Липня 2015 18:42
Це все слова, реального працевлаштування немає. І Коцан, і Гаврилюк реально нічого не зробили. А обіцяють завжди багато.
лучанка до мама випускниці Показати IP 19 Липня 2015 20:08
працевлаштовувати має держава, колись був державний розподіл, а тепер - "вільний" диплом
Читач Показати IP 19 Липня 2015 20:37
«Управління проектами» - ото вже навипускають д*білів.
Olha Показати IP 19 Липня 2015 20:39
Z takymy spetsial'nostiamy robotu v teperishnii chas znaity vazhko. Treba trymaty orientatsiiu na informatsiini systemy.
Марина Показати IP 19 Липня 2015 21:53
Чому немає медичного факультету? На Волині така знана медицина: і опіковий центр, і кардіологічний, і операції на очі роблять, і у вас один з найкращих відділів лікування вен!!! А що вже казати про медучилища?! Одні з най-най!!!! У вас така база, що Тернопільський медунівер нервово курить в сторонці!
до Olha Показати IP 19 Липня 2015 22:26
Краще би вчили цвяхи забивати...
Do do Olha до до Olha Показати IP 20 Липня 2015 05:57
V bahat'okh tsyvilizovanykh krainakh svity 1/3 naselennia pratsiue v sferi informatsiinykh tekhnolohii. Tsi tekhnolohii teper shyroko vykorystivuiut'sia I v medytsyni, I v osviti, i v inshykh sferakh. A ot tsviakhy zabyvaty i dzhynsy shyty teper vidpravliaiut' v Kutai.
Патріот Показати IP 20 Липня 2015 11:51
Нашим людям нічого не потрібно - лише взяти і обіср#ти будь-які ініціативи! А ідеї дійсно заслуговують на увагу.... але кому то треба?! Спочатку замість того аби вчитися - хабарі дають на екзаменах, а потім жаліються, що їх нікуди не взяли! Може тому що барани? Не задумувались над цим, писаки?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus