USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Сьогодні суд мав заслухати головного свідка у справі Пархомука

15 Січня 2018 18:47
Перше судове слухання у 2018 році з розгляду справи затриманого на хабарі екс-голови Любомльської РДА Миколи Пархомука не відбулося через відсутність головуючого судді Ярослава Артиша.

Про це стало відомо у Луцькому міськрайонному суді сьогодні, 15-го січня, напередодні початку засідання, пише КОРДОН.

Нагадаємо, колишнього посадовця Миколу Пархомука, якого свого часу «проштовхнув» на посаду голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, затримали ще у березні минулого року за підозрою в отриманні хабара у розмірі 2 тисячі доларів США за виділення 16-ти гектарів землі в оренду терміном на 10 років. Про затримання Пархомука 30 березня 2017 року оперативниками Нацполіції похвалився у Facebook сам Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Справу передали до суду, щоправда, судові засідання щоразу відкладаються.

До слова, сьогодні мали заслухати головного свідка у справі – Наталію Міненко, яка хотіла орендувати ці 16 га землі в Любомльському районі. А на останнє слухання справи у 2017 році свідок не з’явилася через погіршення погодних умов.

Таким чином, наступне слухання судової справи відбудеться вже у середу, 17-го січня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus