USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сьогодні у Луцьку роздаватимуть безкоштовні жетони для песиків

2 Грудня 2017 08:00
Спеціальні жетони, які слугують для того, аби собака не загубився, протягом дня зможуть безплатно отримати лучани. Роздаватимуть їх о 14:00 в нещодавно облаштованому майданчику для вигулу собак, який знаходиться у парку Героїв Майдану та Небесного Легіону.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила директор КП «Ласка» Дана Новарчук.

З її слів, 2 грудня планують безплатно видавати жетони для власників собак. Кожен жетон матиме QR-код, і якщо тварина загубилася, власник зможе зателефонувати на підприємство і повідомити номер жетону. Якщо ж хтось виявить тварину, що загубилася, її можна завести у ветеринарну клініку, де ветеринар сканером зчитає код і зателефонує власнику.

Також за бажанням власника здійснюватимуть чіпування тварин. Вартість одного чіпу становить 100 гривень.

Безкоштовна видача жетонів відбудеться у парку за РАЦСом, на майданчику для вигулу собак о 14:00.

«У ветеринарних клініках жетони є, але платні, в будь-який момент можна їх там придбати. Ми ж робимо акцію для безкоштовної роздачі задля популяризації реєстрації собак», - зазначає пані Новарчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus