USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку затвердили положення про притулок. Або чому собаки гавкають?

17 Лютого 2016 12:12
Члени міськвиконкому затвердили Положення про притулок для КП «Ласка».

Відповідне рішення прийняли під час засідання міськвиконкому сьогодні, 17 лютого.

Так, зі слів директора КП «Ласка» Дани Новарчук, вони вчергове подаватимуть проект притулку на Міністерство екології, для того, аби його профінансували через екологічні фонди. Для цього їм не вистачало положення про притулок. А в Міністерстві екології КП «Ласка» вчергове пообіцяли сприяння.

До слова, згідно з Положенням, притулок розташовують від житлових будинків та будівель іншого призначення на відстані не менше ніж 300 метрів (окрім промислових зон, зон комунальних підприємств, складів та баз, на вказані зони відстань не поширюється та не обмежується).

Згідно з генпланом, на місці, де розташоване КП «Ласка», - промислова зона, а житлові будинки, які там розташовані, «невідомо як опинилися», каже заступник міського голови Юрій Моклиця. Крім того, він заперечив скарги на постійний гавкіт.

«Вони там не гавкають, вони там живуть. А гавкають, коли хочуть їсти, або приходить чужий. І коли приїздила депутатська комісія, то собаки гавкали на членів комісії не тому, що вони депутати, а тому, що чужі люди», - вважає заступник міського голови.

ЧИТАТИ ЩЕ: КП «ЛАСКА»: ЯК ВИРІШУЮТЬ ОДНІ ПРОБЛЕМИ ТА СТВОРЮЮТЬ ІНШІ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Сірко Показати IP 17 Лютого 2016 13:12
Заговори щоб, я тебе побачив !Ото і є рівень компетентності, рівень професіоналізму та інтелекту керівника. На вас не тільки нагавкають, на вас просто ногу піднімуть !
Баскервіль Показати IP 17 Лютого 2016 13:58
Ти, Моклиця, договоришся. Відколи ж то, в біса, депутати стали чужими людьми? Їх же самі люди і вибрали! А коли на них вже собаки гавкають - значить не тих вибрали. Елєкторат можна надурити. Собаки ж, видно, здалеку занюхали, що то не люди, а депутати ! А ну ти до вольєра зайди - нехай і тебе протестують!
коля Показати IP 17 Лютого 2016 15:02
Ше один проект Романюка куди можна списувати народні гроші. Вже по школах з дітей збирають по 20 грн. на ту (ласку) щоб Дана й Коля мали на що гарно жити.
надя до коля Показати IP 20 Лютого 2016 08:48
Ніхто нікого не заставляє здавати кошти, це побажанню...можна допомогти не коштоми: мисками, каструлями, відеречками, старими речами, сухариками, крупами, овочами, медикаментами і всім ін. Треба ставати добрішими а не шкодувати 20 грн, що на них можна в теперішній час купити? Дітей треба привчати доброті, милосердю, і сприяти тому що потрібно дбати і не тільки про себе, що треба з кимось бідолашним поділитися.Що тваринки теж Боже створіння яке хоче тепла і ласки!!!
Анонім Показати IP 18 Лютого 2016 11:01
Кому вони там цікаво заважають? Нехай дітям своїм на писки насунуть щось, щоб не чути їхнього крику та матюків. Не гуманно? Дивно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus