USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На редуті побили ветеранів АТО, які блокують торгівлю з ОРДЛО, – нардеп

13 Березня 2017 16:49
На редуті «16 добровольчого батальйону» у Кривому Торці ситуація залишається дуже напруженою. Є інформація, що невідомі сильно побили блокувальників.

Про це повідомив один з учасників блокади, написав у Фейсбук нардеп Семен Семенченко.

Зі слів нардепа, спочатку з редутом зник зв'язок. А коли один із активістів додзвонився до штабу в Білій Церкві, він повідомив, що блокувальників сильно побили.

«За його словами було силове затримання, хлопців сильно побили, у багатьох розбиті голови. Особливо сильно били тих, хто назвався учасниками АТО. Зараз, за його словами, всі заарештовані і перебувають у відділенні поліції Торецька», – розповів Семенченко.

Він додав, що активісти на інших редутах готуються до бою.

Як повідомляє канал 24, раніше з’явилась інформація, що на редуті «16 добровольчого батальйону» у Кривому Торці розпочався штурм. Там повністю відключили мобільний зв'язок, потім до табору редуту заїхали невідомі на БТРах.

Пізніше зв'язок вдалось встановити. Стало відомо, що на редут прибула спецгрупа СБУ. У складі групи були також БТР та кілька мікроавтобусів.
Як повідомлялося, нещодавно Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман знову поскаржився на блокувальників торгівлі з ОРДЛО.

На цю заяву відреагував нардеп Аркадій Корнацький, який запропонував каструвати Гройсмана, якщо йому заважає блокада Донбасу. «Напевно, потрібно, щоб він сам, або щоб його кастрували, якщо йому щось заважає. Якщо йому заважає блокада Донбасу, то це вже навіть не смішно. Коли прем'єр-міністр говорить, що руху України вперед заважає блокада Донбасу, то це дійсно не смішно, бо це означає, що говорити більше немає чого», - заявив нардеп.

Нагадаємо, Полтавська обласна рада підтримала економічну блокаду окупованих територій Донеччини та Луганщини. Дещо раніше Тернопільська облрада попри «мінування» проголосувала за підтримку блокади ОРДЛО.

Блокаду торгівлі з Донбасом підтримала Волинська обласна рада, низка міських та районних рад області. Однак напротивагу органам місцевого самоврядування у виконавчій вертикалі інші погляди. Зокрема, губернатор Волині висловився проти блокади «торгівлі на крові».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Махно Показати IP 13 Березня 2017 16:56
Козаки відрізняються від рабів одним на коліна вони перед так званими господарями не стають. Якщо найбільш побили АТОшників що захищали свою батьківщину. Це режим нікуди не змінився це ті самі регоінали. І це війна об'явлена всім військовим від влади регіоніаліської.
123 Показати IP 13 Березня 2017 18:21
Нормально, надоели всем уже эти придурки в камуфляже. Скоро и семенченко вломим!
Анатоль_ Показати IP 13 Березня 2017 18:31
Ну побили. І що далі? Що жити на Волині стало краще від того, що комусь там пику набили?
Лучанин Показати IP 13 Березня 2017 21:43
Раз побили значить було за що,а взагалі-то якщо влада б'є значить любить і немає чого ображатись. Слава Україні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus