USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Справа Каті Литкіної: завтра на допит має прибути «свідок» зі Словенії

28 Грудня 2016 09:15
29 грудня о 10.00 в Апеляційному суді Волинської області відбудеться розгляд чергової апеляційної скарги адвокатів Назара Статочнюка, якого підозрюють у вбивстві Каті Литкіної.

Йому продовжили термін тримання під вартою до 14 січня, однак захисники домагаються, аби неповнолітній зустрів Новий рік та Різдво вдома, пише «Радар».

Того ж таки дня в ГУ НП Волинської області мають допитати Максима Терлецького, який, за версією слідства, був у ніч проти 2 серпня на териконі разом із Катериною та своїм двоюрідним братом Назаром Статочнюком. Згодом там виявили тіло дівчини.

Рідні Каті просять усіх небайдужих нововолинців, які мають змогу поїхати 29 грудня до Луцька на судове засідання: зголосіться! Ваша підтримка є дуже важливою. Транспорт буде.

Контактний телефон: 068 326 90 13. Виїзд між 7-ю та 8-ю годиною.

Нагадаємо, Катя Литкіна з Нововолинська зникла першого серпня 2016 року. Через 10 днів тіло дівчини знайшов її батько. Загибель дівчини сколихнула весь Нововолинськ. У поліції є підозрюваний - місцевий житель Назар Статочнюк, але є люди, які впевнені - відправити за ґрати хочуть невинну людину. 20 серпня Назару Статочнюку оголосили про підозру у вчиненні вбивства неповнолітньої. Ухвалою Нововолинського міського суду того ж дня йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 4 місяці.

Сам підозрюваний заперечує свою причетність до вбивства. Натомість батьки вбитої головним підозрюваним вважають двоюрідного брата затриманого, колишнього хлопця Катерини Максима Терлецького, який проживає у Словенії, його поліція допитала по Скайпу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus