USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

США таємно готують військових Тайваню, – ЗМІ

8 Жовтня 2021 10:46
Американські військові проводять таємні операції з навчання сухопутних військ Тайваню в рамках посилення оборони острова на тлі зростаючої мілітарної загрози з боку Китаю.

Про це повідомило з посиланням на джерела в американській адміністрації видання WSJ, передає Кореспондент.

«Близько двох десятків військовослужбовців сил спеціальних операцій США, а також сил підтримки проводять навчання невеликих підрозділів сухопутних військ Тайваню. Морські піхотинці США опрацьовують з місцевими морськими силами тренінги на маломірних човнах», – йдеться в матеріалі.

За інформацією джерел, американські спеціальні операції проводяться на острові протягом щонайменше року.

Як наголошує видання, Пентагон стурбований зосередженням військової могутності КНР поблизу острова, а також недавніми військовими провокаціями китайських сил.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Китай чотири дні поспіль направляв на Тайвань понад півсотні літаків. У відповідь Тайвань підняв у повітря свою авіацію, а китайським літакам по радіозв’язку було передано вимогу негайно залишити повітряний простір.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 10 Жовтня 2021 08:10
і туди матрасники лізуть..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus