USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Стан аварійності на автошляхах України. КАРТА

12 Січня 2016 12:36
За минулу добу в Україні в ДТП загинули 11 осіб (серед них один лучанин), ще 99 людей отримали травми. Збільшення кількості аварій пов'язане з погіршенням погоди.

Про це повідомили у департаменті комунікації Національної поліції України.

Ситуація на автошляхах держави залишається складною. За минулу добу через порушення водіями Правил дорожнього руху, зокрема, неврахування ними ускладнення погодних умов (сніг та ожеледиця), сталося 576 дорожньо-транспортних пригод. 11 громадян загинули, ще 99 отримали травми різного ступеня важкості.

Правоохоронці вкотре закликають водіїв за можливості утримуватися від керування власним автотранспортом до нормалізації погодних умов.



Раніше повідомлялося, що 11 січня на трасі «Луцьк-Ковель» внаслідок зіткнення двох автомобілів загинув чоловік, ще двоє людей травмовані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus