USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

«Старий Луцьк» не зумів нав’язати боротьбу та поступився «Київ-Баскету»

22 Листопада 2023 19:25
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» не зумів оговтатися після невдалої першої чверті та програв столичному «Київ-Баскету» у першому матчі баблу в Черкасах – 66:90.

Стейсі Томас набрав перші очки у матчі. А ось у киян в атаці вдало діяв Заплотинський, якому лучани не могли знайти протидію та багато фолили. Зокрема вже у перші дві хвилини Дюпін зробив три фоли та сів на лаву запасних. Також у лучан були проблеми з підборами на власному кільці, тому коли в середині чверті рахунок став 6:12 на користь столичної команди, Володимир Журжій вирішив взяти тайм-аут. Але це не допомогло луцьким баскетболістам, бо кияни продовжили відриватися, зокрема завдяки легіонеру Хаймону. Вже у першій чверті за рахунку 10:28 тренер лучан вимушений був брати ще один тайм-аут. Завдяки «трьосі» Прозапаса та влучанню Бедлінського волинянам вдалося трішки скоротити різницю до кінця першої чверті – 15:28.

На початку другої чверті лучани завдяки діям Алтухова, який забивав і віддавав, скоротили відставання до -10. Але кияни знову намацали свою гру в нападі та зробили для себе +16 до середини чверті. Гойдалки у рахунку продовжилися – два дальніх влучання Прозапаса та трьохочковий Марківа дозволили лучанам скоротити різницю до -8. Тож тепер тайм-аут взяла столична команда. На велику перерву команди пішли за переваги «Київ-Баскету» – 41:54.

Після великої перерви баскетбол від команд був не настільки результативним, як у першій половині. На старті третьої чверті команди переважно обмінювалися очками, але її кінцівку краще провели столичні баскетболісти. Відповідно перед останньою чвертю «Київ-Баскет» мав солідну перевагу – 51:70.

У четвертій десятихвилинці «Київ-Баскет» зробив різницю ще більшою та святкував загальну перемогу з рахунком 66:90. Олександр Прозапас став найрезультативнішим у складі лучан – 16 очок. Одного підбирання до дабл-даблу не вистачило Стейсі Томасу – 13 очок, 9 підбирань.

Завтра «Старий Луцьк» зіграє другий матч баблу в Черкасах з місцевим клубом «Черкаські Мавпи».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus