USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Старий Луцьк» поступився одному з фаворитів Вищої ліги

2 Листопада 2019 20:21
Програвши перші три чверті одному з фаворитів Вищої ліги «Тернопіль-ТНЕУ», «Старий Луцьк – Університет» зумів налаштуватися та перемогти у четвертій десятихвилинці. Проте підсумковий рахунок був усе ж на користь тернополян – 76:68.

Перший матч спарки відбувся 2 листопада в Тернополі.

У минулому турі лучани з перемінним успіхом зіграли два матчі з «ДіДібао»: у першому поступилися лише одним очком, а в другому зуміли продемонструвати характер та вирвати перемогу в овер-таймі. Сьогодні ж лучани поїхали в гості до файного міста, де мали зіграти проти місцевого «Тернопіль-ТНЕУ», якого вважають одним із фаворитів нинішнього розіграшу Вищої ліги.

Рахунок у матчі відкрили лучани – дальній в активі капітана Едуарда Федчука. Відзначимо, що стартові хвилини були не надто результативними, господарі зуміли забити перші очки через три хвилини після вкидання м’яча. Далі команди трішки розкидалися, почергово відповідаючи одна одній результативними атаками, у лучан, зокрема, здалеку поцілив Коцько. Перша чверть завершилася з рахунком 17:14 на користь господарів майданчика.

На початку наступної чверті, незажаючи на те, що тернополяни були попереду, лучани не дозволили відірватися їм на велику відстань, влучаючи дальні кидки – «трьохи» на рахунку Коцька та Федчука. Лише у другій половині десятихвилинки господарі включили швидкості, відірвавшись на +10. А на велику перерву команди пішли з семиочковою перевагою «Тернопіль-ТНЕУ» – 36:29.

Після перерви команди нарешті розкидалися, адже третя чверть стала найрезультативнішою, щоправда, її перемогли тернополяни +5. Загальний рахунок перед фінальною чвертю був 59:47.

Незважаючи на це, лучани не хотіли поступатися у цьому матчі, перемігши у фінальній чверті. Проте загальний рахунок, на жаль, був не на їхню користь – 76:68.

Найрезультативнішим у «Старого Луцька» став Дмитро Швагринський, в активі якого 16 очок.

Вже завтра команди зіграють другий матч спарки. Початок о 13.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus