USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Старий Луцьк» у мегаматчі взяв реванш «Тернопіль-ТНЕУ». Фоторепортаж

2 Лютого 2020 22:14
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» у неймовірному матчі взяв реванш у «Тернопіль-ТНЕУ», вирвавши перемогу в овертаймі 91:89.

Матч Вищої ліги відбувся 2 лютого в ОДЮСШ.

Вчора лучани не зуміли нав’язати боротьбу лідеру групи поступившись у першому матчі спарки – 65:91. Відтак, сьогодні вони прагнули взяти реванш, але мали зробити це без свого капітана Едуарда Федчука, який вчора травмував коліно.

Перші очки у матчі закинули гості, однак гра в стартові хвилини була рівною. В «Старого Луцька» найактивнішим був Коцько, який щоразу намагався іти в прохід. Загалом перша чверть завершилася з рахунком 17:19 на користь гостей.
На старті другої десятихвилинки тернополяни почали відриватися у рахунку, але Коцько «трьохою» дещо скоротив відставання. Коли гості мали +9, Володимир Журжій взяв тайм-аут, втім це не дуже допомогло. Гравці у зеленій формі «закидали» лучан дальніми, наростивши перевагу до +15, зокрема в «Тернополя» влучали Буренко і Ворник. Зовсім трохи відставання скоротив Дейна, забивши трьохочковий. На велику перерву команди пішли за рахунку 34:43.
Очевидно, в роздягальні лучан відбулася серйозна розмова, адже після перерви вони помчали стрімголов відіграватися і це їм вдалося. Спочатку Тютюнник скоротив відставання до мінімуму а Коцько зі штрафного зрівняв. Відзначимо, що наприкінці чверті Максим Дейна заробив на собі кілька фолів, що допомогло перемогти в третій чверті – 61:58.
За півтори хвилини четвертої десятихвилинки лучани мали +9, але гості швидко знівелювали цю перевагу. Нікітін дальнім кидком скоротив відставання до трьох очок, а згодом тернопляни взагалі вийшли вперед. Далі на майданчику відбувалося щось божевільне: команди кілька разів почергово мали перевагу в +1 граючи без захисту, чого лише вартий обмін «трьохами» Кісільчука та Швагринського. За хвилину до фінальної сирени рахунок був 78:77, і Буренко мав три штрафних кидки, показавши стовідсоткову реалізацію з лінії. Лучани тут вже взяли тайм-аут, після якого Гуцалюк перевів гру в овертайм.
На початку овертайму п’ятий фол на Швагринському заробив Нікітін, тож він вимушений був покинути майданчик. Гравець «Старого Луцька» не влучив жодного штрафного, натомість в тернополян з-за дуги закинув Ворник. Швагринський тут же реабілітувався, закинувши в наступній атаці, а після перехвату Тютюнник вивів «Старий Луцьк» вперед. Останні секунди подарували вболівальникам просто неймовірні емоції. За 15 секунд до сирени Гуцалюк неймовірною «трьохою» вивів лучан вперед 91:89, і гості одразу ж взяли тайм-аут. Втім, це не надто їм допомогло, адже відзахищавшись, «Старий Луцьк» святкував просто неймовірну перемогу.
Найрезультативнішим у «Старого Луцька» став Андрій Гуцалюк, в активі якого 23 очки, також відзначимо Дмитра Швагринського, який оформив дабл-дабл (11 очок, 10 підбирань).

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вболівальник Показати IP 6 Лютого 2020 21:59
Це було сильно!!! Чекаємо повторення проти Рівного)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus