USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Андрейків залишається на Волинській митниці

23 Червня 2015 17:15
Колишній виконувач обов’язків начальника Волинської митниці Андрій Андрейків залишається на Волині і буде працювати першим заступником нового виконувача обов’язків начальника.

Про це він розповів у коментарі кореспонденту Інформаційного агентства Волинські Новини.

Нагадаємо, виконувачем обов’язків начальника Волинської митниці призначено Дмитра Якобчука, який працює головним інспектором юридичного відділу митниці.

Таке кадрове рішення Андрій Іванович не коментує, каже: це буде порушенням відомчої етики.

А прийняті і озвучені керівництвом рішення в держслужбі не прийнято обговорювати. Однак, Андрій Андрейків поки що залишається на Волині.

«За станом на час нашого спілкування, я залишаюся першим заступником. Як це довго триватиме - мені важко сказати», - пояснив він.

Разом з тим, він повідомив, що сприятиме керівнику в роботі за певних умов: «Я можу сприяти будь-кому, хто має бажання, настрій і сили захищати цінності, які декларуються нинішнім керівництвом і за які гинуть люди. Якщо слова будуть розходитися з ділом, то я буду реалізовувати свої прагнення та ідеї в інший спосіб, ніж державна служба, або принаймні не в системі ДФС».

Додамо, що лише минулої п’ятниці Андрій Андрейків зібрав прес-конференцію, під час якої розповів про популярні схеми мінімізації сплати податків і зазначив, що вже декілька місяців на подані пропозиції ці схеми припинити, відповіді немає.

Так, пропонували обмежити норми ввезення товарів для особистих потреб громадян, внесення змін до податкового кодексу і встановити ПДВ при постановці на облік кузовних агрегатів. Пропонували зміни до повноважень технічного оператора, щоб допомогти інвесторам.

Що ж до того, на що першочергово варто звернути Дмитру Якобчуку увагу, Андрій Андрейків сказав наступне: «Він не є новий керівник, він є головний інспектор, на якого покладено обов’язки начальника митниці. Увагу звертати він буде, напевне, на ті вказівки, які поставили при призначенні. Я думаю, це треба питати в нього особисто».

Цікаво, що згадана вище прес-конференція відбулася в розпал кадрових пристрастей навколо призначення очільника Волинської митниці. Адже в області набрала обертів кампанія проти ймовірного призначення на цю посаду колишнього керівника Ягодинської митниці Романа Микитюка, якого звільнили з держслужби після корупційного скандалу, але обвинувачень йому відкрито не пред’являли.

Натомість колишній виконувач обов’язків начальника Волинської митниці Андрій Андрейків, якого також свого часу звинувачували в подвійних стандартах, доволі відверто натякав на те, що нинішнє керівництво ДФС повертає «старі кадри» у владу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
лучанин Показати IP 23 Червня 2015 17:19
шановний. оті норми треба не звужувати а розширити. люди хоч якось годують свої сімї. Треба хабарів не брати. а дати можливість людям сопкійно і легально перевозити товари. бо оті обмеження норм це насправді збільшення розмірів хабарів. краще нехай держава дозволить возити з помірними цінами тоді всі ті хабарі підуть в бюджет і люди зможуть якось виживати. інакше вже люди прийдуть не на майдани стояти а до дому до таких чиновників. і вже людей від самосуду нічого не зупинить. З голодним народом краще не жартувати
Анонім Показати IP 23 Червня 2015 17:20
Для цікавих. http://4vlada.com/dossier/118
Такі да! Показати IP 23 Червня 2015 17:22
Круговорот гуано в надрах української корумпованої бюрократії.
бідний народ Показати IP 23 Червня 2015 17:24
Потрібно в усьому мати міру .... І в брехні, крадіжках, хабарях, і в їжі і у питті алкоголю !!!
турист на митницi Показати IP 23 Червня 2015 20:25
есть закон ;вези в ес 1 л спиртого и 2пачки сигарет и не будет корупции,если менi дають я не завжди с.блд можу отказатись.корупцiя не на митницi,а головах народу,попробуйте робити на своiй землi , а за стрiчку чисто пиво пити,и некуй кивать коли у самих морда в *****
До туриста до турист на митницi Показати IP 23 Червня 2015 22:05
А ти турист попробуй вирости ти урожай і віддати за бесцінь перекупові це в кращому випадку якщо вродить а якщо ні то в загалі суши весла в моїх знайомих фермерів в багатьох поупускались руки
Турист до До туриста Показати IP 23 Червня 2015 23:40
Свобода слова на ВН не ДАЙОТ сказать слова против контрабанды,,,une telle vie libre, ces manières
Погоджуюсь Показати IP 23 Червня 2015 20:37
Андрейків разом з Ткачуком вже набили воло і блеють про "обмеження",себе любимих вони не обмежують ,рвуть з останніх сил.
титушко Показати IP 23 Червня 2015 20:44
при януковиче где-то 11года исчезли на таможне семечки в руках людей с ппогонами ,растворилиссь неряшливые потные бабы митныки,было приятно ехать додому.,а зараз ???ти родина мать чи мачеха!?
вовк Показати IP 23 Червня 2015 20:46
шакали остались у корита
Анонім Показати IP 23 Червня 2015 20:55
да бл**ь не наливайте помоi в тi корита, переможцi Гiдностi ,краще виходьте на прайд гiдностi(пдр)
НОНА Показати IP 23 Червня 2015 23:42
Складається враження, що Андрейків і Якобчук одна шайка-лєйка.
Уважно почитав Показати IP 24 Червня 2015 08:36
Безтолковий набір фраз , манія виличі, пропозиций не чують. Ти дрібний чиновник, гребешь хабарі, а не виконуєшь своі посадові обовязки. І вже досить бігати по прес-конференціях, бо на кожне слово брехні Андрейківа е Правда. А вона говорить , що Андрейків хабарник, і гнати його треба поганою мітлою, покращувача своіх статків
Буде працевлаштовани Показати IP 24 Червня 2015 08:44
Як вош до кожуха присосався цей кровосіся Андоейків до митниці на Волині. Його женуть у двері, лізе у вікно, ще і кричить, як заправський волоцюга: Держиье вора!!!! Ото слизняк, волинські вужі заздрять такому таланту. Його б в народне господарство, та вили на ферму, саме місце. І свиням компанія, буде з ким потеревенити про рехформи...
Митник Показати IP 24 Червня 2015 10:04
Б*ДЛО ставайте в черги як барани та стійте!!! Нас не переможеш у нас бабло!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus