USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Стріляти почали майже відразу», – свідок розповів про вбивство на луцькій автомийці

9 Листопада 2018 13:07
Тіло свого спільника нападники, які вчинили стрілянину у Луцьку, виносили під руки — чоловік отримав важкі травми. Зі слів свідка, стріляти чоловіки почали за декілька хвилин після того, як увійшли в кафе.

Телеканал Аверс знайшов очевидця смертельної стрілянини, яка відбулася 5 листопада у Луцьку. Чоловік за умови повної конфіденційності погодився розповісти, що і кого бачив на автомийці. Чоловік розповідає, що у той день зайшов у кафе, взяв каву і вийшов на подвір’я чекати, коли помиють його автомобіль.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВБИВСТВО НА АВТОМИЙЦІ: ВСЕ, ЩО ВІДОМО ПРО СТРІЛЯНИНУ В ЛУЦЬКУ. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Очевидець побачив як близько восьми чоловік міцної статури зайшли до кафе. За кілька хвилин почалася стрілянина. Коли «стрілки» покидали приміщення, у руках тримали вогнепальну зброю, яку прикривали ганчіркою.

«Тіло одного чоловіка нападники виносили під руки та посунули в сторону дороги, але автомобілів я не бачив.

Вистрілів було дуже багато, але це були пістолети, автоматів не було чутно», — каже очевидець.
Нагадаємо, 5 листопада близько 14:30 на автомийці у Луцьку зчинили стрілянину. Одна людина загинула, двох постраждалих госпіталізувала «швидка». Очільник патрульної поліції Волині Олександр Вовченко повідомив, що на автомийці сталась перестрілка, нападники втекли. У місті та області оголосили план "Перехоплення". Також стало відомо, що загиблий під час стрілянини на луцькій автомийці — уродженець Любомльського району Волині. Згодом правоохоронці оприлюднили фотографії автівок, на яких втекли нападники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ага Показати IP 9 Листопада 2018 14:14
свідку в анестизіології память прочищали?
Вася Показати IP 9 Листопада 2018 15:20
А в кафе що камер спостереження немає???
Лучанин Показати IP 10 Листопада 2018 08:19
Які камери?Це кафе якраз під це-для "срілок".Кому належить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus