USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Студенти-митці ВНУ виграли у конкурсі «Герої відомих картин в сучасному світі»

16 Лютого 2023 07:11
За результатами третього сезону конкурсу до Дня студента «Герої відомих картин в сучасному світі», який організувала компанія ROSA – Ukrainian Manufacturer of Fine Art Materials, Кафедру дизайну ВНУ імені Лесі Українки визнали «Найактивнішим навчальним закладом» серед 27 освітніх установ України.

З 17.11.2022 по 17.01.2023 студенти малювали героїв відомих картин, поєднували сучасність з образами минулого.

«У цей непростий для країни час, пропонуємо студентам навчальних мистецьких закладів та кафедр України об’єднатись та створити актуальні картини, донести важливі для суспільства меседжі мовою мистецтва», – повідомляли організатори.

За результатами голосувань студентів, переможцями серед здобувачів кафедри дизайну Волинського національного університету імені Лесі Українки стали:

1 місце – Дарія Левчук «Сальвадор Далі, різдвяна комедія»

2 місце – Дарія Клюй «Війна в очах дітей»

3 місце – Валерія Казиміров «Диктатор»

Також компанія ROSA – Ukrainian Manufacturer of Fine Art Materials вирішила додатково відзначити призами симпатій ROSA ще двох студентів: Дарію Кривицьку «Лілії ver. 2022» та Анастасію Агеєнко «Постійність пам’яті 2022».

Куратор усіх переможців – Марія Назарчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus