USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Студенти розробили проект мобільного-трансформера для LG

7 Серпня 2009 16:55
На дизайнерському конкурсі Design The Future, організованому компанією LG для студентів, концепт під назвою HiFi, переміг проект, в якому реалізовано абсолютно новий спосіб використання мобільного телефону. Про це інформують 7 серпня «Волинські Новини».
Як повідомляє The Design Blog, господар подібного апарату кількома рухами зможе трансформувати мобільник в навушники, які можна регулювати для зручного розміщення на голові.
За даними розробників, навушники будуть працювати подібно Bluetooth-стереогарнітурі з тією відмінністю, що роль гарнітури виконає сам телефон.
Повідомляється також, що апаратові з декількох секцій можна буде надавати й інші форми, наприклад трансформувати його в браслет або наручний годинник і носить на руці.
Лицьові поверхні панелей телефону складаються з сенсорних дисплеїв, а з їх тильної сторони розташовуються динаміки, зазначили автори проекту, – пише Корреспонеднт.   Нагадаємо, у квітні японська компанія-виробник мобільних телефонів Kyocera представила концептуальний телефон EOS, що володіє незвичайним дизайном: EOS складається в три секції, подібно гаманцю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus