USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Які стимулятори і допінги продають через соціальні мережі

30 Липня 2013 09:09
Факти торгівлі забороненими до обігу речовинами через соціальні електронні мережі частішають. Лідером серед них є таблетований препарат «Danabol».

Він містить компонент, що вважається сильнодіючим лікарським засобом. Також через соціальні мережі фіксують продаж тестостерону та його похідних, кленбутеролу, станозололу, метенолону енант анту та інших, інформують волинські правоохоронці.

Усі ці речовини використовують для стимуляції м’язової сили та, власне, «наростання» м’язів. Проте, їх розробляли як лікарські препарати, а, як відомо, призначення ліків – це прерогатива медиків.

Правоохоронці відзначають і те, що серед вказаних препаратів є речовини, обіг яких заборонений або обмежений законодавством, тобто за незаконний обіг передбачена відповідальність.

До слова, бажання отримати швидкий і ефективний результат під час дозвілля, у спорті, трудовій діяльності схиляють людей до використання різних стимуляторів та допінгів. Заради справедливості, слід зауважити, що не варто сліпо забороняти обіг більшості з речовин, які можуть становити певну небезпеку. Адже, не вина, наприклад, тротилу, що він – вибухівка, а вина тих, хто його використовує - не там, де це потрібно. Це ж саме можна сказати стосовно наркотичних та психотропних речовин, тобто медичне застосування та зловживання ними.

Довідка:
Метандієнон є стероїдним анаболіком. Проникаючи у клітинне ядро, активізує генетичний апарат клітини, що призводить до збільшення синтезу ДНК, РНК і структурних білків, активації ферментів ланцюга тканинного дихання і посилення тканинного дихання, окиснювального фосфорилювання, синтезу АТФ і накопичення макроергів внутрішньо в клітині; стимулює анаболічні і пригнічує катаболічні процеси, спричинені глюкокортикоїдами; призводить до збільшення м’язової маси, зменшення відкладання жиру, покращує трофіку тканин, сприяє відкладанню кальцію в кістках, затримує в організмі азот, фосфор, сірку, калій, натрій і воду; швидко і повністю всмоктується зі шлунково-кишкового тракту, низька біодоступність обумовлена наявністю ефекту першого проходження через печінку, у крові зі специфічними глобулінами-переносниками зв’язується на 90%, піддається кінцевій біотрансформації в печінці з утворенням неактивних метаболітів, екскретується нирками, тривалість дії – до 14 годин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Користувач Показати IP 30 Липня 2013 09:18
Дякую за інформацію!!! Декілька нових назв для експериментів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus