USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Суд над волинським медиком-хабарником: захворіла, не з’явилася

15 Квітня 2015 13:03
Керівник волинського медзакладу не погоджується із жорсткою мірою покарання за хабарництво – ув’язнення. Жінка просить виправдати її, втім, на судове засідання не з’явилася – раптово захворіла.

Розгляд апеляційної скарги відбувся в Апеляційному суді Волинської області сьогодні, 15-го квітня, в Луцьку.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що луцьких медиків судять за 15 тисяч «подяки».

Потому суд першої інстанції виніс підозрюваним вирок.

«Суд виніс вирок про призначення реальної міри покарання для голови Луцької міської медико-соціальної експертної комісії Лариси Зарадюк у вигляді позбавлення волі на 5 років із позбавленням права працювати в закладах охорони здоров’я на 3 роки. Ще двом підозрюваним Луцької міської медико-соціальної експертної комісії Вірсті Василю та лікарю-невропатологу Наталії Галеті призначено покарання із звільненням від відбування покарання», - коментує для ІА Волинські Новини прокурор відділу Волинської обласної прокуратури Володимир Лисюк.

На судове засідання з’явилися двоє обвинувачених, а пані Зарадюк не прийшла.

Її захисник зачитав клопотання із проханням перенести судове засідання через хворобу обвинуваченої.

«У зв’язку із перебуванням моєї підзахисної на лікуванні, для встановлення істини щодо її кримінального провадження, прошу відкласти розгляд справи на два тижні, бо до цієї дати вона буде перебувати в лікарні. Хвороба перешкоджає Зарадюк самостійно пересуватися», - повідомив адвокат Олександр Лавренчук.

З цього приводу головуюча суддя Лідія Хлапук повідомила, що обвинувачена відсутня через поважну причину - у неї запалення нерва спини.

Зваживши на ці обставини, Феміда перенесла розгляд справи на 28 квітня на 11.00 годину.
Галета Наталія
Галета Наталія
Вірста Василь
Вірста Василь
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
цікаво Показати IP 15 Квітня 2015 13:34
Коли, нарешті, почнуть СПРАВЕДЛИВО відловлювати лікарів-хабарників? Коли перевірять - за які шиши у них біля лікарні стоять машини похлєщє, як біля ВР? За які шиши вони можуть жити в ТАКИХ будинках? За ЗАРПЛАТУ у 1200 - 2500грн?!
Анонім до цікаво Показати IP 15 Квітня 2015 13:58
знайшли на вулиці, подарували, виграли у лотерею,
Анонім до цікаво Показати IP 15 Квітня 2015 17:04
Тоді, коли люди скажуть: "Не дам". І заявлять, куди треба. Це єдиний шлях.
оля Показати IP 15 Квітня 2015 13:35
цих ворюг всіх садити треба, 90 проц. груп фальшиві.Здорові люди, інваліди і одержують кошти з пенсійного фонду,де не має грошей. А хворим людям груп ніхто не дає. ось де колосальні кошти відмиваються,чому не перевірять групи,які дали пожиттєво, вони вже вмирають, а одержують пенсію по 20 років. І ще одне,як людина,яка має другу грпупу,ходить на роботу. Вона ж інвалід,яка робота. Але,якщо вона ходить на роботу, та причому на важку на завод ДПЗ,то яка може бути група.\Логіка де?
Український Хабарник Показати IP 15 Квітня 2015 14:21
Усіх хабарників повинні посадити. Крім мене.
юлія до Український Хабарник Показати IP 15 Квітня 2015 14:29
в моєї дитини генетичне захворювання,за групу хочуть 1000 доларіів,за те що положена,лікарі схаменіться,нам на операцію потрібно 300 000 грн,а ви кармани наставляєте,за 2 роки лише гроші тягнете,нема нічого святого
Ваня до юлія Показати IP 15 Квітня 2015 14:35
Ось вам і справедливість,хвора дитина,яку вилікувати неможливо-це крик душі матері, а вони вимагають 1000 доларів. Та їм потрібно *** *** тоді може буже порядок. А здоровим дають, на роботу ходять і групи мають.Це насмішка над нами. І на роботу давай з групами,бо в кожній організації має бути 2 інваліди,больний наш уряд і закони д*більні,які приймають люди,які не дружать з розумом.
юлія Показати IP 15 Квітня 2015 14:31
за группу я моглаб за рік зібрати на обстеження в Москві,лікар дитячої обласної,відома хабарниця,люди мовчать,бояться щось говоити,бог суддя її 1000 бере за те що лише положить в віддіолення,а ще хамить,де ваша клятва гіппократа,в дитини черепно -лицева дисплазія,купа інших проблем,а ви кармани наставляєте
юлія до юлія Показати IP 15 Квітня 2015 14:37
Якщо незробити операцію,дитина помре...полежіть трошки отримаєте группу,полежали,поплатили,в кредитах всі,ой невийшло зробити,ще через мис полежіть,ой невийшло,чи мало заплатили?
юлія Показати IP 15 Квітня 2015 14:34
Кожна людина,яка поступає платить чималеньу суму,виписується,теж платить,щоб зробити мрт вам потрібно всім платити,2 тижні лежати,і всі платити,ну вас в одне місце,дешевше в києві зробити це,одному платити а не всім по карману**
яна Показати IP 15 Квітня 2015 14:35
Операція на грижу виходить у 5000 грн ,з хабарями!
Анонім Показати IP 15 Квітня 2015 14:39
Сума вже не 200,300 грн,просять 1000
доктор Показати IP 15 Квітня 2015 14:58
У луцьких поліклініках страшенні побори. Особливо в обласній. Це взагалі суцільна корупційна клоака. Про професійний рівень "лікарів" не хочеться навіть говорити. Крок вліво, крок вправо - плати, тільки невідомо за що. Дали в руки медичну картку - плати, зробили у ній запис - плати, хочеш з одного кабінета потрапити на прийом до іншого - плати, щоб віддали медичну картку, щоб написали заключення - плати, щоб завірили його печаткою - знову плати. Окремі УЗД та інші комп’ютерні обслідування дорожчі, ніж у приватників. А деякі аналізи, наприклад, у першій поліклініці це дорожчі, ніж у Сінево. Абсурд! За такі грошиска, що вони деруть повинні кожного пацієнта носити на руках. А держава мала б не фінансувати їх, а навпаки обкласти податками.
лучанин Показати IP 15 Квітня 2015 15:29
Якщо наша влада сліпа,то скоро ми цих ворів і хабарників будемо люструвати самі.Вигнати їх на фіг З ЛІКАРЕНЬ НА БАЗАР ЦИХ ЛІКАРІВ-баранов.А Сидор- це вже переплюнув усіх найвихи хабарників.Чого його досі держать? У нього пів Луцька аптек.жонна має купу фірм нерухомості,гребе так, що вже вухами лізе і мало.А самому вже пора на той світ старому, а він думає вічно буде жити. Це просто жах.Хто наведе лад у медицині.Хто? Чекають біди,чекають,коли лопне терппіння у народу.В яких статках вони живуть, набравши грошей на горі і сльозах людей.Будуть горіти в пеклі вони і їх рідня,будуть.Ой будуть.Бог палкою не б"є.
доктору Показати IP 15 Квітня 2015 15:32
ну що ти вже брешеш, доктор? де вже платив щоб дали картку, потім щоб віддали - конкретно назви! да, якщо в обласну ідеш без направлення- благодійний внесок платити треба - це правда. скільки раз зверталася там до судинного хірурга - один раз заплатити треба в касу і консультацію отримала, причому розумну. УЗІ, інші знімки кругом платні не тільки в обласній...
Дохтору до доктору Показати IP 15 Квітня 2015 16:02
Областна щоб виписали картку плати грош, а без направленння також плати гроші.
Людина до доктору Показати IP 15 Квітня 2015 16:11
Напевно Ви не стикались з реаліями,одне скажу що у Боголюбах хабарництво повне, мають зв'язки з Благомедом, так само направляють у Сінево робити аналізи, у Благомед на консультації (платні), так як мені сказали що лікар з Боголюб - працівник(директор) Благомед. я у 1 поліклініці на Волі отримав набагато краще лікування та консультацію ніж у обласній. де платиш - за направлення в лікарню, за консультаційне заключення лікарів. узі вийшло дорожче у обласній, ніж у 2 лікарні. можна багато чого перечисляти, те ж саме як про скорумпованість у лікарнях, не кажучи про те щоб навіть отримати направлення на МСЕК у 1 поліклініці(коли людина дійсно хвора), є там одна зав. відділенням, є у 1 поліклініці дійсно толкові спеціалісти . от так.
волинянка Показати IP 15 Квітня 2015 19:32
люди моліться держиться непопадайте до шкуродерів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus