USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Суд заарештував блогера Барабошка: застава 3 мільйони

30 Листопада 2018 15:57
Печерський районний суд Києва обрав блогеру Олександру Барабошку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у розмірі понад 3 мільйона гривень.

Про це повідомляє український телеведучий Роман Грищук, інформує Громадське радіо.

Зазначимо, що засідання на якому розглядали обрання запобіжного заходу Барабошку, за клопотанням прокуратури, проходило у закритому режимі.

«Клопотання прокуратури — задовольнити, виходячи з необхідності запобігти розголошенню відомостей про особисте сімейне життя, обставин, що можуть принизити гідність особи», — зазначив суддя.

Блогеру Олександру Барабошку повідомили про підозру у справі про нібито домагання заступника начальника відділу департаменту захисту економіки Нацполіції Олександра Варченка до студентки Наталі Бурейко.

Зокрема, Барабошку інкримінують ст. 368 (одержання хабара), ст. 162 (порушення недоторканності житла), ст. 182. (порушення недоторканності приватного життя), ст. 343 (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу) ККУ, передає видання.

Нагадаємо, у четвер, 28 листопада, стало відомо, що силовики затримали політтехнолога Володимира Петрова, підозрюваного в організації гучного секс-скандалу за участю заступника начальника Департаменту захисту економіки Нацполіціі і студентки Наталії Бурейко. Студентка зізналась, що їй пообіцяли 1500 гривень за участь в цій провокації.

Також затримали і уродженця Волині Олександра Барабошка, в його оселі відбувся обшук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
минстець Показати IP 30 Листопада 2018 17:01
осталось арестовать порохоботских блогеров с министром пропаганды стецем) а то их провокаций в сотню раз больше спускают на тормозах, промывая народу мозг
Анонім Показати IP 30 Листопада 2018 21:19
Оооо! минстеця першого на фонарний стовп!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus