USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Судитимуть волинянина, який ледь не зарізав свого пасинка

17 Серпня 2021 17:32
Волинянин, який мало не зарізав пасинка, постане перед судом.

Про це повідомляє прокуратура області.

Прокурори Любомльського відділу Ковельської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про заподіяння 64-річним жителем села Вишнів Ковельського району пасинкові тяжких тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 121 КК України).

Слідство вважає, що вночі 27 червня 2021 року нетверезий чоловік вдарив ножем у живіт сина своєї співмешканки.

Завдяки вчасно наданій медичні допомозі потерпілий вижив.

Обвинувачений у вчиненні цього злочину волинянин перебуває під вартою і невдовзі постане перед судом.

Зауважимо, що санкцією ч. 1 ст. 121 КК України за умисне тяжке тілесне ушкодження передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 17 Серпня 2021 20:04
Чоловіки, які починают жити з "розлученою з прицепом", до вас питання. А коли саме вам повністю відняло мізки? Це ж не ваша дитина, і вашою не стане - кров є кров. Це у тупої курки логіка "палюбіл женщіну - палюбіт і рібьоначька", в реальному житті так не працює. Нащо собі та комусь морочити голову і час тратити? Такі жінки лише для зустрічей, ну що ви як маленькі))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus