USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сума хабара Пустовіту збільшилася. Провадження скерували до суду

21 Лютого 2015 14:57
Заступнику голови Рівненської ОДА інкримінують одержання $11 тиcяч хабара. Не 8, як повідомлялося раніше, а 11 тисяч доларів хабара отримав посадовець – переконують правоохоронці, - інформує IA ZIK.

Нагадаємо, у машині заступника голови Рівненської ОДА Тараса Пустовіта правоохоронці виявили 8 тисяч доларів США. Ці гроші він, згідно з інформацією прокуратури, отримав у вигляді хабара.

20 лютого у прес-службі прокуратури Рівненщини повідомили, що слідчим відділом прокуратури Рівненської області завершено розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт щодо заступника голови Рівненської обласної державної адміністрації, який вчинив кримінальне правопорушення, передбачене частиною 3 статті 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднаної із вимаганням).

Встановили, що чиновник зажадав та одержав від громадянки грошову винагороду у розмірі 11 тисяч доларів США за сприяння у перемозі останньої у конкурсі на право здійснення перевезення пасажирів на приміських та міських внутрішньообласних маршрутах загального користування.

Факт злочинної діяльності було викрито 11 січня 2015 прокуратурою спільно з працівниками УСБУ в Рівненській області.

За вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

За результатами розгляду клопотання прокуратури Рівненської області Рівненський міський суд виніс ухвалу про арешт майна заступника голови обласної державної адміністрації, а саме – частини житлового будинку, торгово-офісного центру, аптечного приміщення та земельної ділянки.

Арешт вказаних об’єктів нерухомості застосовано з метою можливої конфіскації майна що, передбачена санкцією статті Кримінального кодексу України, за якою обвинувачується чиновник.

До слова, Тарас Пустовіт майже на п`ять років менший від свого старшого брата, колишнього голови Волинської облдержадміністрації Григорія Пустовіта. Останній прокоментував ситуацію з родичем і назвав її вкрай неприємною для себе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Анонім Показати IP 21 Лютого 2015 15:01
Які ж наші чиновники "бідні"... як "тяжко" жити на зарплату....
Анонім Показати IP 21 Лютого 2015 15:02
остальні донесли в міліцію..
Степан Бандера Показати IP 21 Лютого 2015 15:03
умовним відбудеться. Якщо ж реально посадять - значить Майдан таки недаремно переміг
дідо Показати IP 21 Лютого 2015 15:09
Чому всі мовчать, що цей хабарник є членом бютоголової секти. Це типово для БЮТ.
діду Показати IP 21 Лютого 2015 15:33
це типово для всієї системи,зараз порох підняв газ на 280% і останнє здирає з людей-цього не видно?Війну розтягує і не вводить воєнний стан,бо цукерок вже ніхто не купить-треба буде на війну все спрямувати.
дідо до діду Показати IP 21 Лютого 2015 15:44
брешеш бютоголовий. Ціна газу є результатом газового пакту Тімашєнка-Путлєр. війну ніхто не розтягує, просто санкції світу бють фашистську рассєю сильніше бомб.
Анонім до дідо Показати IP 21 Лютого 2015 18:33
Ціна на газ - це вимоги МВФ, які треба виконати, щоб отримати кредит. Тимошенко тут ні до чого.
Анонім до діду Показати IP 21 Лютого 2015 18:32
а не Яценюк хіба? це ж він із МВФ домовлявся і обіцяв виконати будь-які їхні вимоги.
Волинь Показати IP 21 Лютого 2015 15:39
Добре, що пишуть про перевертнів-пустовітів. А ще скільки перевертнів-депутатів сидять в міськраді, в обласній, у верховній раді України. Хотіли бути депутатами ? Будь ласка, працюйте на громаду, а не крадіть на тендерах, продавайте посади, брешіть . Народ усіх вас переживе, не хвилюйтесь. Слава Україні !
егеж Показати IP 21 Лютого 2015 15:42
народ преживе і ше не раз вибере тих самих депутатів за кіло гречки.Бо такий народ-шо заслуговує те й має
пнх Показати IP 21 Лютого 2015 15:50
Санкції то може й б"ють,тільки поки ти тут "висери"робиш -на сході вмирають справжні патріоти .
дідо до пнх Показати IP 21 Лютого 2015 16:03
Бютоголовий, без санкцій патріотів загине удесятеро більше.
Анонім Показати IP 21 Лютого 2015 18:35
Климчук вам був поганим головою ОДА, що вибрали і поставили от ЦЕ ? Люди, якою частиною тіла ви думали, коли під керівництвом гузя ходили на штурм ОДА ? гузь тепер у верховній раді працевлаштувався, а ви - краще від того жити стали?
Лучанин Показати IP 22 Лютого 2015 09:28
Григорія Пустовіта прокоментував ситуацію з родичем і назвав її вкрай неприємною для себе. Казав, що його брат чесний і постраждалий. Братіки брехуни. Адже факт одержання неправомірної вигоди вже зафіксований співробітниками правоохоронних органів і самим підозрюваним у скоєнні злочину не тільки не опротестований, а й сума тепер зросла з 8 тис. до 11 тисяч $.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus