USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Свобода» вимагає припинити істерію навколо Бандери

30 Січня 2009 18:35
Луцька організація ВО «Свобода» обурена намаганнями деяких депутатів Луцької міської ради змінити місце розташування майбутнього пам\'ятника Степану Бандері. Про це йдеться у заяві політичної сили, – інформують «Волинські Новини».
У «Свободі» вважають, що проекти пам\'ятників провіднику ОУН, подані на конкурс, є невдалими. Однак, йдеться у заяві, «проблема – не у місці, де буде встановлений пам\'ятник».
Свободівці певні, що змінювати вже визначене місце для пам\'ятника Степану Бандері (навпроти РАГСу) не можна з кількох причин:

велична постать Бандери вимагає і великої площі для пам\'ятника;
місце для пам\'ятника навпроти РАГСу вже освячене владикою Михаїлом і там вже встановлено камінь;
місце для пам\'ятника Степану Бандері обрано оргкомітетом з відзначення 100-річчя з дня народження Головного Провідника Організації Українських Націоналістів Степана Бандери і затверджене сесією Луцької міської ради.
«Тому ми закликаємо припинити нагнітання істерії навколо імені Бандери і вимагаємо, щоб майбутній пам\'ятник Степану Бандері у Луцьку постав саме біля РАГСу», – йдеться у заяві.
Нагадаємо, Луцька міськрада 28 січня вдруге оголосила конкурс на ідею та місце встановлення пам\'ятника Степану Бандері. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Тиміш Показати IP 31 Січня 2009 15:09
"Луцька міськрада 28 січня вдруге оголосила конкурс на ідею та місце встановлення пам'ятника Степану Бандері." - ага, оголосила. Щоб так і поховати цю ідею взагалі, як це добре вміють робити чиновники. Зрозуміло, виставлені проекти пам'ятника - це "ленініана" 2, але місце, вибране для встановлення, ьуло дійсно вдалим.
Луцкий хлопец Показати IP 31 Січня 2009 17:25
Тиміш, а умные люди таки тебе говорили, что с памятником будет несложуха :-)))))))))))))
Анонім Показати IP 1 Лютого 2009 04:13
Згоден
Анонім Показати IP 1 Лютого 2009 11:13
заняться вам нечем, украинцы- деньги некуда девать, что ли?
Тиміш - Луцкому хлопцу Показати IP 1 Лютого 2009 16:04
"Нєслажухи" поки ще нема. А намагання її створити - є.
Kozak_Mamaj Показати IP 1 Лютого 2009 16:21
Анонiму Зауважте, нашi грошi! Луцькому парубку end co. Не партеся, москалi - памятник буде i ви ше слиною i жовчу зiйдете. Привiт Гузєєву!
Руслан Тимощук Показати IP 2 Лютого 2009 08:56
Добре, що хоч "Свобода" в своїй вчорашній заяві заговорила про ціленаправлену інформаційну кампанію з боку Росії. А то від цих "учителей-как-жить-бедным-луцким" в коментарях на ВН, типу всіляких "хлопцыв", "девчат", "анонімів" аж в очах рябить. І відчувається, що багато хто з них про Луцьк мають дуже віддалену уяву.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus