USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Святкування Дня Ковеля планують внести у список відзначення пам’ятних дат в Україні

5 Липня 2009 17:00
Представники п’яти країн світу прибули у Ковель, щоб привітати місто із 699-ю річницею. Про це 5 липня інформує репортер «Волинських Новин».
На святкування 699-ої річниці заснування міста Ковеля та 65-ої від визволення від загарбників прибули делегації із міст-партнерів Ржев (Росія), Пінськ (Білорусія), Утена (Литва), Барзінгхаузен (Німеччина), Хелм (Польща), Сміла (Україна) та інших. Також привітати місто та його жителів завітали представники міської влади Володимира, Нововолинська, Луцька.
Першим ковельчан привітав мер міста Сергій Кошарук. Оскільки сьогодні виповнилось 65 років від визволення Ковеля від фашистських загарбників, то в першу чергу він подякував ветеранам. А жителям міста побажав «любові і тепла, щирості і злагодженості, довгих років життя».
До цих слів приєднався волинський губернатор Микола Романюк та побажав «усього самого-самого найкращого». Також він вручив ковельчанам почесні грамоти та подяки від облдержадміністрації за особистий внесок у розвиток міста та активну громадську позицію. Аналогічні нагороди від депутатського корпусу Волинської облради вручив його представник Олег Кіндер.
Народний депутат Віктор Олійник у вітальному слові зазначив, що, можливо, наступного року вдасться внести День Ковеля у список відзначення пам’ятних дат в Україні. Адже у 2010-му місту виповниться сімсот років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 5 Липня 2009 23:42
А чому голова облради пан Грицюк проігнорував запрошення на св'яткування дня міста?Напевно були більш важливі справи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus