USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тепер по 10 гривень: у Володимирі подорожчав проїзд в маршрутках

15 Червня 2022 12:56
Вартість проїзду у міських маршрутках Володимира віднині становитиме 10 грн.

Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету Володимирської міської ради 15 червня, повідомляє БУГ.

Начальниця відділу економічного розвитку Наталія Куран зазначила, що у зв’язку зі зростанням цін на пальне та зверненням перевізників збиралася робоча комісія, яка підрахувала, що економічно обґрунтованим для перевізників буде тариф у 10 грн. Вартість палива у тарифі складає 57%.

Керуюча справами виконкому Ірина Лошенюк додала, що хоч рішення і не популярне, але для стабільної роботи перевізників необхідно його ухвалювати.

Міський голова Ігор Пальонка наголосив, що такі тарифи будуть діяти на час воєнного стану.

«Попередньо зустрічалися із перевізниками, у нас були перебої з маршрутками. Зараз хочемо навести порядок, розмістити графіки на зупинках, взяти жорсткий контроль над перевізниками. Оскільки тарифи піднімаються, необхідно, щоб перевізники забезпечили якість перевезень і не було зриву рейсів», – зазначив мер.

Тож виконком вирішив встановити наступні тарифи на перевезення у міських транспортних засобах:

для дорослого населення по місту – 10 грн;

для дітей шкільного віку від 6 до 14 років – 6 грн по місту;

на дачний масив «Марс» – 15 грн;

на дачний масив «Сонячний» – 17 грн.

Рішення набуває чинності з моменту його опублікування на сайті міської ради й діятиме під час воєнного стану і протягом п’яти місяців після нього.

Нагадаємо, від завтра в Луцьку проїзд у маршрутках становитиме 14 грн. А з 13 червня в Нововолинську ціни на проїзд у маршрутках зросли з 5 до 10 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus