USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Празі чоловік переодягався у поліцейського, щоб не платити за проїзд

22 Липня 2021 23:04
У чеській Празі 52-річний чоловік регулярно переодягався у поліцейську форму, аби не платити за проїзд у громадському транспорті. Це сходило йому з рук, аж поки він сам себе виказав.

Про це повідомляє 24 канал.

Тиждень тому на Вацлавській площі він підійшов до поліцейських та попросив їх допомогти йому та встановити особу людини, яка мала бути затримана. На ньому була неповна поліцейська форма, тож справжні правоохоронці запідозрили, що щось не так.

"Неохайна та неповна форма, дуже нестандартне прохання і запах алкоголю спантеличили поліцейських. Саме тому вони попросили чоловіка показати посвідчення. Його відповідь їх не здивувала – він сказав, що забув його вдома", – розповіла прессекретарка поліції Ірена Сейферт.

Тоді чоловік продиктував свої дані, але поліцейським потрібно було їхати до відділку, щоб перевірити їх. Тому вони пішли туди разом. На місці виявилося, що чоловік у формі не працює в поліції та не має жодного стосунку до правоохоронних органів.

Врешті він зізнався, що час від часу переодягається у форму поліцейських чи патрульних, аби безкоштовно їздити громадським транспортом.

Оскільки таке використання офіційної форми спецслужб є правопорушенням, справу чоловіка передали на розгляд до адміністративного органу. Що йому загрожує – наразі невідомо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus