USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Порошенко погодився здати аналізи перед дебатами і запросив Зеленського у медпункт

4 Квітня 2019 15:31
Президент Петро Порошенко погодився здати аналізи перед дебатами і для цього запросив артиста Володимира Зеленського у медпункт у пʼятницю, 5 квітня.

Про це на брифінгу у Києві заявив речник передвиборчого штабу Порошенка Олег Медвєдєв, пише Theбабель.

«На 9 годину Порошенко чекає Зеленського в медпункті для здачі аналізів. Аналізи треба здавати кожному окремо, а не разом. Я не питав, що він буде робити, якщо Зеленський не прийде, але я думаю, якщо Зеленський не прийде, то він сам буде здавати аналізи і потім поїде по своїх справах», — сказав Медведев.

Як повідомлялося,кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив про готовність іти на дебати перед другим туром президентських виборів з чинним главою держави Петром Порошенком, проте озвучив низку умов. Зокрема, що вони мають відбуватися на стадіоні, перед народом України, і щоб усі канали мали право транслювати дебати наживо.

На це рішення Зеленський дав своєму супернику 24 години. На Facebook-сторінці «ЗеКоманди» також почали вести зворотний відлік з моменту оприлюднення заяви Зеленського.

У відповідь народний депутат України з фракції «Блок Петра Порошенка» Марія Іонова заявила, що глава держави Петро Порошенко не буде влаштовувати дебати з іншим кандидатом у президенти Володимиром Зеленським на стадіоні у Києві. Проте вже наступного дня Петро Порошенко погодився провести дебати з Володимиром Зеленським на НСК «Олімпійський».

Зауважимо, у першому турі президентських виборів Володимир Зеленський майже у два рази набрав більше голосів, ніж чинний президент Петро Порошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анатоль Показати IP 4 Квітня 2019 15:39
Як буде здавати? В баночку чи як?
прогноз Показати IP 4 Квітня 2019 16:07
судячи по "Фопы 6 процентов" - дехто аналіз не здасть =))
321 Показати IP 4 Квітня 2019 16:31
Пєтюнька, дивись не обосс***
Іван Показати IP 4 Квітня 2019 16:55
І все таки народ в Україні щось курить, курить не так як раніше
Лучанин Показати IP 4 Квітня 2019 17:12
"На 9 годину Порошенко чекає Зеленського в медпункті для здачі аналізів." - Починається так, ніби Порошенко в ролі медсестри(медбрата) буде робити забір аналізів в Зеленського.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus