USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тіна Кароль підглядала за Дідом Морозом

31 Грудня 2009 17:43
Тіна Кароль розповіла про те, як у дитинстві зустрічала Новий рік, шукала подарунки під ялинкою та ходила колядувати.
Власне, як розповіла Тіна, Новий рік у дитинстві вона завжди зустрічала у родинному колі. «Завжди з родиною. Найбільш очікуваною подією був пошук подарунків під ялинкою. Я дуже хотіла підглянути, хто ж їх приносить, і нарешті дізнатися, чи існує Дід Мороз», - зізнається Кароль. «Але як би я не намагалася, однаково засинала і ніяк не могла знайти відповідь на питання, яке мене хвилювало. А от подарунки – завжди знаходила», - сміється співачка.
І, ясна річ, у сімействі Тіни існують певні різдвяні традиції. «Звісно. Коли я була маленькою, саме на Різдво за великим столом збиралася вся рідня: бабусі, дідусі, тітки, дядьки, людей 25! Дідусь розповідав історії про війну, а бабуся згадувала біблійні сюжети», - згадує артистка.
За словами зірки, саме на Різдво у ранньому дитинстві вона вивчила свою першу молитву. Її, як каже співачка, вона пам\'ятає досі. «...Підготовка різдвяного столу у нашій родині була не просто традицією, а цілим ритуалом. Я допомагала і мамі, і бабусям», - запевняє Кароль.
Після першої зірки вся сім‘я Кароль, за її словами, сідала за стіл. На столі було неодмінно дванадцять страв, у приготуванні яких брала участь і Тіна. «Більш за все мені подобалося ліпити вареники з картоплею і капустою. І, звичайно, найважливіше - кутя. Скільки себе пам\'ятаю, допомагала мамі та бабусі її готувати. Головне - побільше горіхів і меду! М-м-м, пальчики оближеш!» - згадує артистка.
«Ще пам\'ятаю, що більше за все мені, як і всім діткам, подобалося вибирати горіхи з куті, і вона мала бути дуже солодкою. Тому бабуся завжди намагалася покласти горіхів побільше, ну а я кутю від душі підсолоджувала», - сміється Тіна.
Власне, у сімействі співачки дотепер збереглася традиція зустрічати Різдво всією родиною. Тож і приготування, за словами співачки, проходить колективно: вона, мама і свекруха. «Цього року буде точно так само», - обіцяє білявка. А якщо готувати не захотілося б, Тіна запросто могла б піти наколядувати собі ласощів. Адже колядувати вона вміє з дитинства – пише ТСН..
А новий 2010-ий рік Тіна Кароль планує зустріти на сцені. Вірить співачка у прикмету: як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus