USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Топ артистів, які розважали публіку країни-загарбника

4 Січня 2015 22:00
Війна на сході нашої країни лише за офіційними даними забрала близько півтори тисячі життів українських героїв. Однак навіть це не заважає деяким діячам культури заробляти гроші і нагороди на сценах країни-агресора.

Ставлення до таких зірок - неоднозначне. Дехто переконує, що діячі культури співають не для того, хто затіяв цю війну, і не на користь війни, а просто для своїх російських слухачів, які ні вчому не винні. Однак для великої частини українців такі "зірки" остаточно погасли.

Про те, як українські артисти у 2014-му розважали публіку країни-загарбника розповів телеканал "24".

Ані Лорак
Кароліна викликала на себе шквал обурення від українців після того, як 31-го травня з'їздила в Москву на церемонію вручення премії "RU TV". Там співачка перемогла одразу в двох номінаціях: "Найкраще шоу" і "Найкращий дует" за пісню з Григорієм Лепсом.


Обуреним українцям співачка так і не відповіла, чи вважає достойним приймати російські "самовари". На запитання, як вона може приймати нагороду від країни-агресора, співачка відповіла: "Ви вважаєте, я політик? Я співачка, я буду співати. Не словом, а ділом треба любити свою країну".


Зі слів Лорак, вона — "голуб миру". Але чомусь два останні концерти співачки в Києві пройшли під масові бійки. А зовсім недавно Кароліна побувала в Москві, щоб отримати черговий подарунок від агресора — російську музичну премію "Золотий грамофон". Ганебна подія відбулася у Кремлівському палаці 29 листопада, коли на Майдані саме вшановували Ніч пам'яті.

Артистка взяла участь у російському новорічному "Голубом огоньке" й завзято тішилася пісні про санкції, яку співали Олег Газманов, Валерія та Йосип Кобзон.

Анна Сєдокова
Українська співачка і телеведуча, колишня солістка українського жіночого гурту "ВІА Гра" Анна Сєдокова побувала на тому ж святі "RU TV" 31 травня. Вона перемогла у номінації "Найсексуальніше відео" за кліп "Между нами кайф".




"ВІА Гра"
Дівчата нинішнього складу тріо — усі родом з України. Анастасія Кожевнікова народилася в Южноукраїнську, Міша Романова — з Херсона, а Еріка Герцег — з українського села Мала Добрань. Тим не менше, саме в Україні "ВІА Гра" Костянтина Меладзе зараз виступає нечасто. Група більш орієнтована на російську публіку, а точніше — на Москву.

У травні дівчата на премії RU.TV, а восени — на “Золотому грамофоні” в Москві. Відзначилися і там, і там.

Окрім того, в одному з інтерв'ю чорненька "віагрянка" Настя Кожевнікова зізналася, що у неї немає власної думки щодо подій в Україні:

"Мені 21 рік. Я звичайно ж переживаю, я в курсі подій. Але якоїсь певної точки зору з цього приводу в мене немає", - пояснила артистка.



Йолка
Українська співачка Йолка у 2014-му — ні ногою не з'являлася в Україні. З 2004-го вона живе в Росії, втім, раніше, хоча би приїздила погастролювати на рідні землі або ж побути суддею в "X-факторі".


Цього ж року — віддалася суто російським проектам — розважальні програми і таке інше (той самий "RU TV" і "Золотий грамофон", а також фестиваль у Юрмалі).

А нещодавно співачка знімала для московських любителів Нового року "Головну Йолку року".

Вєра Брєжнєва
Як і Лорак, Вєра Брєжнєва відзначилася в Москві на премії "Золотий грамофон-2014", де вона отримала вже 5-ту премію. Також вона взяла участь у записі "Голубого огонька" і в новорічну ніч розважала росіян своїми піснями.


У середині листопада українська зірка блищала на червоній доріжці в Москві на премії "Жінка року", де отримала нагороду в номінації "Діва року".

Загалом, якщо "поритися" в Instagram зірки, можна зрозуміти, що Брєжнєва цього року переважно заробляла в Росії.

Потап і Настя
На початку весни знаменитий український дует Потап і Настя Каменських записали відеозвернення до росіян та українців, у якому закликали народи не ворогувати і не створювати конфліктів.


У травні дует запросили на вручення премії "RU TV" у Москві. Потап зняв перед російською публікою штани і побажав росіянам багатства і здоров'я.

"Офіційно, від усіх українських артистів: Росія, спасибі за те, що ви нас приймаєте. Нехай у вас завжди буде пучок грошей, пучок здоров’я, пучок здорових, гарних відносин, і пучок радості і щастя", — наголосив Потап.

Пізніше артисти виправдовувалися, що їх не так зрозуміли і даремно "травлять в Україні".



"Мене не зрозуміли, бо дуже однобоко подивилися на ситуацію. Насправді я сміявся над тими артистами, які люблять лизати дупи і говорити "спасибі, що ви нас запросили". Я думав, що після цього повернуся національним героєм, а вийшло навпаки. Зараз я розумію, що це було не в тему, але тоді я не зовсім оцінював, наскільки складна назріває ситуація в Україні", - сказав Потап.

Потім була “Нова хвиля”, на яку дует вирушив з українським прапором. Потап і Настя з ним не розлучалися, говорили про свій патріотизм і любов до України. У серпні, злякавшись критики з боку фанатів і погроз на свою адресу, артисти були змушені скасувати свій концерт у Києві.

А вже в листопаді, у річницю Євромайдану, Потап і Настя вирушили в РФ, де заспівали “Все пучком” на премії “Золотий грамофон”.

Таїсія Повалій
Народна артистка України, екс-нардепка і регіоналка Таїсія Повалій, після того, як Янукович втік з країни, у дні скорботи за загиблими на Майдані, співала в Москві і розповідала, які подарунки даруватиме чоловікові на 23 лютого. Повалій опинилася у списку депутатів, які їздили у гості до Держдуми Росії.

Після подій на Майдані співачка відлетіла до Москви, а через кілька місяців затишшя і зовсім припинила не тільки сольну, а й політичну кар'єру. Через деякий час артистка вирішила реабілітуватися, випустивши пісню-молитву, присвячену Україні "Боже", проте українці їй так і не повірили.

Нещодавно ж ЗМІ повідомляли, що Повалій у Москві допомагала обирати російську "Жінку року 2014".


Світлана Лобода
Українська співачка Світлана Лобода була помічена на святкуванні Дня Москви у вересні, хоча й намагалася не афішуфати цей факт і велику частину концерту провела в гримерці. ЗМІ повідомляли, що директор Лободи навіть змусив українських медійників стерти відео із її виступом на російській сцені.

Прес-служба артистки виправдала участь у московському заході співпрацею Свєти зі співаком Еміном, який і запросив її туди.

Тепер же Лобода разом зі своєю подругою по духу Ані Лорак не відмовилася позабавляти російську публіку в Сочі. Українські зірки виступлять там на Різдво, 7 січня. Фестиваль "Різдво на Роза Хутір" організовує Григорій Лепс.

Хоча на російських корпоративах через "суперечливу ідеологію" дівчатам заборонили виступати, у місті, де переховується втікач Янукович, їх залюбки чекають.


Софія Ротару
А от народна артистка України Софія Ротару зовсім не приховує своїх виступів на сценах окупанта. Досить лише подивитися на афіші її концертів в офіційній групі "ВКонтакті", і стає зрозуміло, на який хліб живе співачка.

Однак, у Томську, Кемерову і Хабаровську її концерти були скасовані через фото з українським прапором, яке в соцмережах виклав її син.


Одному з видань Ротару так прокоментувала свою позицію: "Я відпрацюю ті концерти, куди прийде мій глядач, там, де мене чекають. Я ніколи не брала участь ні в яких конфліктах, і брати майданчики штурмом я не збираюся".

"Громадянська позиція у мене одна - я за мир у всьому світі! Я молдаванка, народжена в СРСР, ми були однією сім'єю, і мені боляче дивитися конфлікти, які відбуваються між нашими країнами", - сказала артистка.


Ірина Білик
Співачка Ірина Білик, хоча й підтримує своїх співвітчизників, але в РФ цього року також засвітилася. Зірка записала дуетну пісню із Борисом Моїсєєвим. У квітні вона виступила разом з російським співаком на сцені Кремля під час концерту, присвяченого 60-річчю Моїсєєва. Там же виступали зірки, налаштовані категорично проти України, такі як Лоліта і Йосип Кобзон.

Однак більше в Росію Білик ні ногою. Навіть кліп на спільну з Моїсєєвим пісню артистка записувала в Києві, у той час, як Борис знімався у своїх епізодах в Москві.

Вєрка Сєрдючка
Музикант Андрій Данилко в образі Вєрки Сєрдючки цього року обмежив свої виходи у світ, бо вважав, що в його жанрі виступати під час війни неетично.

Андрій - людина неполітична. Він скасував усі касові концерти не тільки в Росії, але і в Україні. Зараз його ніде немає. Андрій вважає, що зараз не час для якихось яскравих, святкових і веселих пісень.

Тим не менше, за кордоном Сердючка почала свій мирний тур. Якщо вірити російським ЗМІ, хоч Данилко і не давав відкритих концертів, але досить часто виступав на корпоративах російських олігархів, як-от на 50-му дні народження російського бізнесмена Рахіма Азімова. У цей вечір в московському ресторані Piazza Italiana Данилко ділив сцену з Валерієм Леонтьєвим, Любов'ю Успенською та Валерієм Меладзе.

Представник Вєрки Сєрдючки визнав, що артист таки виступив тоді в Москві, та запевнив, що касових концертів вони не дають. "Він приїжджає виключно до своїх друзів або до людей, яких він давно знає, які запрошують його виступити. Позиція Андрія — не робити жодних політичних заяв", - пояснив директор Сєрдючки.

Quest Pistols
На афішах українських гастролерів у Москві гурт взагалі презентують як російську групу. А свою популярність вони здобули після участі в українській музичній програмі "Шанс".

Українська поп-група, незважаючи на напружені відносини з Росією, не стала відмовлятися від проведення свого нового Quest Pistols Show у Москві на сцені концертного майданчика "Известия Холл". До цього шоу гурт готувався цілих півтора року.

Провокаційний колектив з РФ нині не вилазить: Южно-Сахалінськ, Москва, Далекий Схід… Група остаточно і безповоротно взяла курс на РФ. Зараз навіть на сайті колективу вказані контакти тільки менеджменту артистів в Росії. При цьому, як мінімум, один соліст колективу часто буває в Києві. Микита Горюк живе на Осокорках.


Окрім того, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що міністр інформаційної політики Юрій Стець ініціюватиме законопроект щодо заборони показувати у ЗМІ людей, які в Україні є персонами нон-ґрата. Однією з таких персон є радянський і російський естрадний співак Йосип Кобзон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 48
Анонім Показати IP 4 Січня 2015 22:14
Думки неоднозначні. А може ми все не так робим? І йдемо кудась в нікуди?
Анонім до Анонім Показати IP 5 Січня 2015 07:45
Для цих людей ГРОШІ НЕ ПАХНУТЬ, у них не має нічого святого (крім грошей). Бог не дає ВСЕ одній людині. Подивитися тільки на ПОТАПА - позорище, який при*урок!
Андрей Воронов до Анонім Показати IP 5 Січня 2015 11:17
О! Трезвая мысль. Наконец то!
Аня Л. Показати IP 4 Січня 2015 22:16
А що тут такого? Знаєте, риба шукає, де глибше. Якщо в Україні на їхні концерти ніхто не ходить, Бо дорого, а артистам треба десь жити, ось вони і їдуть у пошуках кращої долі
мако до Аня Л. Показати IP 4 Січня 2015 22:30
как говорил известный актер Николай Фоменко... "куда артиста не целуй - везде жопа!"
333 до Аня Л. Показати IP 5 Січня 2015 11:02
ти д..а
АА до Аня Л. Показати IP 14 Січня 2015 23:28
хм, ну тогда я могу взять пистолет и ограбить кого нибудь... ну и что в этом такого, ведь мне нужно на что-то жить, ну так ведь получается... Объяснять в чём не правы эти "скопления молекул" бессмысленно, тем кто это понимает - объяснять не нужно, а тем у кого позиция подобна этим вот шлюхам - родина там где денег больше платят - всё равно не понять. Зато теперь они показали своё истинное "лицо" (ей богу рука не поднимается написать это слово применительно к этим существам без кавычек), дальше дело уже за нами гражданами Украины - каждый вправе решать как в дальнейшем относиться к этому ватному генетическому мусору.
Паша Показати IP 4 Січня 2015 22:30
А топ політики, які жирують...!!!
Семен Показати IP 4 Січня 2015 22:47
Это их работа. А работа политиков.. Таки ОФІЦІЙНО ВІЙНИ ІЗ РОСІЄЮ НЕМАЄ, лишь би к чему придратся.
аа до Семен Показати IP 14 Січня 2015 23:34
А такие слова как совесть, родина, мир, честь и т.д. вам (ну им то точно нет - это они уже продемонстрировали) не известны...? Что, весь мир для вас укладывается лишь в кол-во денежных знаков...? А когда грады и пушки будут стрелять по их домам, когда будут гибнуть их родственники, когда ... ой, о чём это я? Разве такое будет...? Они при любых раскладах трусливо поедут зашибать бабло куда-нибудь ещё и будут там снимать штаны, вещать о "голубях мира", посылать воздушные поцелуи ... ну и просто рассказывать что это ВСЕГО ЛИШЬ их работа...
1 до аа Показати IP 15 Січня 2015 19:26
Ну так Потап походу "голубя мира" на сцене и выпускал - раз штаны снял. :)
Олесь до 1 Показати IP 3 Лютого 2015 13:04
Відсторонити клоуна Потапа від "голос діти" і мобілізувати до війська!
вдв Показати IP 4 Січня 2015 22:55
люди а чого ви хочете в Европу, ааа бо там евро лежать, не судiть когось дивiться за собою !!!
катя до вдв Показати IP 7 Січня 2015 11:46
А что, мы уже с Европой воюем? Тогда низ-з-зя! Но что-то пока не слышала, чтобы европейцы по нашим домам из "градов" палили...
вдв Показати IP 4 Січня 2015 22:58
якби евро було в Росii, всi би побiгли до Росii, а так розказують про патрiотизм, про шо ви мелете
333 до вдв Показати IP 5 Січня 2015 11:04
і ти д..ра. судячи з твоїх міркувань
Юрій до вдв Показати IP 5 Січня 2015 16:13
ВДВ "...як би то да каби..." А іще, як би у них інфраструктура, бізнес і взагалі все було організовано краще ніж у Європі, і люди були більш цивілізовані, то вважаю нормальним явищем "тягнутись" до кращого. Але маємо те що маємо. Вважаю, якщо ти громадянин своєї країни,то як можна їхати з розумінням, що твої земляки гинуть у країну агресор заробляти гроші??? Що з голоду вмираєш??? Повинна бути якась патріотична позиція. Щось не пам'ятаю з історіїї щоб під час 2ї світової, хтось з росіян іздив у Німеччину чи навпаки...
вдв Показати IP 4 Січня 2015 22:59
80 процентiв людей продажнi як iуда клюнули на долари
Нюня до вдв Показати IP 4 Січня 2015 23:34
Життя таке. Усе купляється, усе продається. А якщо не продається, значить мало запропонування.
дiдо до вдв Показати IP 5 Січня 2015 00:45
Правильно ти зробив до помiняв нiка
даеш родное Показати IP 4 Січня 2015 23:06
американское
просто так Показати IP 4 Січня 2015 23:39
а за яку суму Ані Лорак заспівала б (оголилась) в Афганістані, якби туди запрошували українців на гастролі, адже там, здається, загинув її брат? Є щось святе, чи так важко пересидіти і впустити жирний шмат слави, грошей.
Дончанин Показати IP 5 Січня 2015 00:40
Ребята, как вы знаете канал Интер собираются закрывать. Но это абсолютно не справедливо! Ведь необходимо закрыть в первую очередь канал ICTV, так как там в этом году показали фильм !1812", одним из основных слоганов которого является идея Русского Мира, а в конце фильма одно из героев награждают, вы не можете представить, - георгиевской ленточкой.
Лучанин Показати IP 5 Січня 2015 01:00
Артисти ведуть себе не гірше державних діячів України - хіба є оголошений воєнний стан у зв’язку з відвертою агресією РФ проти України? Чи хоча б відізваний посол України з РФ для консультацій до завершення агресії? Чи введені якість державні санкції України проти агресора? Чи поставлено Україною пропозицю перед Генеральною Асамблеєю ООН про позбавлення Росії-агресора місця постійного члена Ради Безпеки?
Mik (галицька миша) Показати IP 5 Січня 2015 05:21
Акторiв i актрис, спiвакiв i спiвачок цiкавить, звичайно, не полiтика, а зароблення грошей.
аа до Mik (галицька миша) Показати IP 14 Січня 2015 23:37
Я думаю вам не нужно объяснять что есть вещи которые не продаются... хотя как показывает жизнь есть "люди" которые этим совершенно не заботятся.
віра Показати IP 5 Січня 2015 07:34
Що * співачки і співаки*, про яких йдеться в статті, що коментуючі....... нема слів!!!!!
аа до віра Показати IP 14 Січня 2015 23:38
и правда - все вокруг гандоны и только вы воздушный шарик...
123 Показати IP 5 Січня 2015 08:19
бред, а те що в кних купуємо газ, вугілля, світло то нормально да ?
читач.... Показати IP 5 Січня 2015 08:54
.......і чого придрались до артистів...........як бездарне військове командування через яких загинули тисячі українців то ніхто не жучить..а то придрались....і правду комент кинули раніше....від газу російського то чомусь не відмовляємось..а тут такими патріотами хочем себе показати...люди подивіться на себе з боку спочатку...
Цукерка Показати IP 5 Січня 2015 09:01
А фабрика Порошенка Рошен працює в Росіі, то нічого все нормально?
Йухан до Цукерка Показати IP 5 Січня 2015 09:11
Так ті цукерки залупутінцям з глистами роблять. Там все продумано.
Лучанин Показати IP 5 Січня 2015 10:04
Про таких горе артистів говориться,що за гроші вони і в церкві можуть-знаєте що.От якби фіскальні органи за них взялися - скільки вони заплатипи податків - і притягнули їх до відповідальності?Хай задекларують свої доходи.
111 Показати IP 5 Січня 2015 10:10
хай в госпіталях виступають, подивляться на скалічених хлопців, яких їхні "російські глядачі" катували і стріляли , це цинізм вищої марки українкам тупо усміхатися з екрану коли Україна плаче за загиблими через недолугих політиків хлопцями.
аа до 111 Показати IP 14 Січня 2015 23:41
В госпиталях говорите...? так там денег не платят, самоваров не раздают, "звёзды" не присутствуют, а вышеперечисленные личности настолько "высокоморальны" без этого им не в моготу!
Андрій Показати IP 5 Січня 2015 10:43
А чого ви такі розумні не співаєте? бо не можете. то сопіть потихеньку
аа до Андрій Показати IP 14 Січня 2015 23:43
Ой, как же вы далеки от РЕАЛИЙ современного шоубизнеса... как раз УМЕНИЕ петь там и не главное совершенно!
Армен Показати IP 5 Січня 2015 10:52
А чим волиняни кращі за цих артистів. Адже більшість волинян голосували на виборах за гроші. А чому артисти не можуть заробляти гроші в Росії, а президент Порошенко може, маючи там феноменальний бізнес?
Изя Шнеерзон Показати IP 5 Січня 2015 12:15
"...була помічена на святкуванні Дня Москви" УЖАС!!! Кошмар!!! Дурдом в том, что автор использует лексику стукачей КГБ. "Охота на ведьм" началась. Тупость "охотников" в том, что через некоторое время поменяется ветер-изменится политика, и "охотники" станут "дичью". Чего я им искренне желаю. Это касается и автора и редакцию. Ищите место за бугром. Пополняйте ряды "патриотической диЯспоры".
Osa Показати IP 5 Січня 2015 13:45
Ужас....)) Ви ще виложіть список гастарбайтерів які з рашки повернулись ..........
Лучанка Показати IP 5 Січня 2015 13:49
Ви мені що хоч говоріть, але я їх просто ненавижу тих запроданців. Народилися в Україні, жили в Україні, Ані Лорак ридала за братом який загинув в Афганістані , якого росія послала на гибель,і так продатися Росії , Путіну , який нищить наш народ . Позор і ще раз позор!! Крім грошей нічого не бачать. І ще той до..аний Потап з тою кур..ою Настею щось оправдовується . Не розумію наші канали, які їх показують. Зрадники і нікчеми, бездари.
lol Показати IP 5 Січня 2015 14:52
в такому випадку треба і кілька мільйонів наших громадян-заробітчан засуджувати. Вони навіть більше шкоди завдають тому що створюють матеріальні блага.
Слава Показати IP 7 Січня 2015 11:45
Якщо провести аналогію, то наш президент пригощав на новий рік росіян цукерками. ТАК?
свидомий Показати IP 7 Січня 2015 19:09
патриоти захидняки що скакали на майдани повтикали вид мобилизации и жамшутять в России их списки е в вийськоматах може ВН теж их викладуть
опра Показати IP 10 Січня 2015 10:21
Я не понимаю почему такой интерес к скоморохам? Пусть поют. Если хотя бы один из них отдает часть гонорара на АТО или помогает инвалидам войны, считайте что остальные его прикрывают. Из эктого списка только Повалий д**а, причем с рождения. Все остальные далеко не так просты как кажется. Не судите, устала повторять, люди не осуждайте поступки других, вы слишком мало знаете
Немоскаль Показати IP 14 Січня 2015 19:38
Американського артиста чи актора який би виступив у Іраку або Сирії у США би просто не впсутили, довічно.Как то так..
АННА Показати IP 22 Січня 2015 09:45
А МОБІЛІЗАЦІЯ "НАШИХ"АРТИСТІВ НЕ СТОСУЄТЬСЯ ? НЕГАЙНО ПОТРІБНО ВИДАТИ ПОВІСТКИ ТАКИМ ,ЯК КВЕСТ ПІСТОЛЗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Танюха Показати IP 22 Січня 2015 16:57
С*кі і х*ї продажні ...грьобані артисти...Нехай пинзлюють в свою Російку і більше неповертаються.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus