USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Торговці з Замкової швидше за все залишаться «з носом»

10 Липня 2009 10:10
Начальник Волинського обласного управління у справах захисту споживачів Геннадій Кожевніков у коментарі «Волинським Новинам» 9 липня зазначив, що у Луцьку ринки мають належати асоціаціям підприємців, а не окремим фізичним особам, як це є зараз.
 
За словами пана Кожевнікова, його структуру не залучали до вирішення проблеми торгівлі на вулиці Замковій. У цей конфлікт в управління не горять бажанням втручатися.
 
Посадовець наголосив – якщо міська влада хоче мати європейський рівень у торгівлі, то їй потрібно зустрітися з представниками малого бізнесу. Владці і підприємці могли би домовитися про шляхи вирішення проблем, зокрема пов’язаних із переселенням торговців.
 
Геннадій Кожевніков пригадав випадок, коли виселяли ринок навпроти Волинської обласної лікарні. Після цього людям, які там торгували для того, щоб отримати торгове місце, потрібно було заплатити 8 тисяч доларів. «І зараз буде та сама історія. Тому що Луцьк ще не дозрів до того, щоб, як у інших містах, асоціаціям підприємців надавати у власність земельну ділянку. Або під оренду навіть... Для того, щоб бізнес сам там влаштовував свій сервіс», –  стверджує пан Кожевніков. Наразі ж у Луцьку ринки фактично належать окремим фізичним особам.
 
Начальник обласного управління у справах захисту споживачів вважає, що перейти на інші ринки у місті серед торговців Замкової зможуть лише ті, хто більш-менш багатий, має по кілька торгових місць. «Той хто має одну точку –  я йому не позаздрю. Просто не позаздрю», – сказав посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus