USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Торік бюджет Луцького району через незаконне будівництво поповнився на 47 781 гривень

11 Березня 2009 11:34
Перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Романюк провів апаратну нараду з керівниками управлінь, відділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, окремих підприємств, установ та організацій району. Про це 11 березня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією сайту Луцької РДА, у роботі наради взяв участь заступник голови районної ради Данило Безушко.
Начальник відділу контролю будівництва об’єктів та виробництва будівельних матеріалів і виробів в місті Луцьку – інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Волинській області Ольга Жига інформувала присутніх про виявлені випадки самовільного будівництва на території району.
За 2008 рік інспекція державного архітектурно-будівельного контролю здійснила 159 позапланових перевірок проведення будівельних робіт, під час яких було виявила 138 порушень чинного законодавства у сфері містобудування. А саме: 96 випадків самовільного будівництва та 42 випадки відхилення від затвердженого проекту при будівництві.
Згідно із складеними протоколами винесені постанови про адміністративні правопорушення на загальну суму 29 976 гривень. Також упродовж звітного періоду провели 10 планових перевірок, виявили 8 правопорушень. У 2008 році до районного бюджету внаслідок проведених планових і позапланових перевірок та винесених постанов надійшло 47 781 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus