USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тренер Надії Миронюк не збирається на пенсію, бо дівчина показала не весь потенціал. ВІДЕО

15 Серпня 2008 20:15
Спортсменка-волинянка Надія Миронюк зайняла почесне 9 місце у змаганнях із важкої атлетики серед жінок у ваговій категорії до 75 кілограмів. Однак вона не показала всього свого потенціалу на Олімпійських Іграх у Пекіні. Таку думку висловив 15 серпня у коментарі «Волинським Новинам» заслужений тренер України Микола Авраменко.

Пан Авраменко тільки частково задоволений виступом своєї вихованки Надії Миронюк на Олімпіаді у Китаї, бо «якщо тренер задоволений виступом, то, значить, йому пора йти на пенсію». Він вважає, що п’ять спроб волинська важкоатлетка використала нормально, тільки одну зіпсувала. Крім того, Заслужений тренер України впевнений, що потенціал Надії Миронюк значно більший і дівчина демонструвала кращі результати під час спортивних зборів.
 
Розмірковуючи з приводу виступу своєї підопічної у Китаї, Микола Авраменко висловив переконання, що наша держава у плані спорту відстає від інших країн, навіть від сусідньої Білорусі, приблизно на шістдесят років. Для прикладу він навів той факт, що в нас до Олімпійських Ігор готують за шість-вісім місяців. Хоча таке завдання перед спортсменом та тренером, вважає пан Авраменко, варто ставити за кілька років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
SkyMan Показати IP 15 Серпня 2008 20:48
Шкода, звичайно, що 9-те місце, але ми все одно раді, що Надя взагалі брала участь у тих змаганнях. Впевнений, що вона могла досягнути вищих показників. Але насправді в житті спортсменки - все ще попереду. На жаль, відеоролика не існує. Модерацію не пройшов, або битий лінк вказаний у додаванні контенту.
Анонім Показати IP 20 Серпня 2008 16:58
Надя тебе респект и уважуха! так держать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus