USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Не маємо права нічого робити й не робимо, - «ПортСіті» про безпеку дітей

18 Серпня 2017 18:07
Мешканці багатоповерхівок на Сухомлинсього в Луцьку борються за безпеку своїх дітей. Зокрема лучани хочуть, аби ТРЦ «ПортСіті» виконав свою обіцянку та встановив якісний захисний паркан між дорогою та дитячим майданчиком. Адміністрація закладу погоджується, що саме вони мають це зробити, однак за справу не поспішають братися.

Зустріч мешканців прилеглих будинків біля ТРЦ «ПортСіті» та адміністрації закладу відбулася 18-го серпня.

Нагадаємо, вчора мешканці провели акцію зі збору коштів на новий паркан, аби допомогти бізнесменам дотримати обіцянки 4-річної давності. Адже перед відкриттям центру ще в 2014-му році лучанам пообіцяли, що його встановлять найближчим часом замість тимчасового.


Показово, що на зустріч репортера Інформаційного агентства Волинські Новини спочатку не хотіли пускати. Ймовірно, аби не дати можливості надати розголосу проблемі, яка існує. Щоправда, потім після кількох дзвінків виконувача обов'язків диретора ТРЦ, журналіста пропустили. Як виявилося, що у підготовленому кабінеті вже чекали «свої» ЗМІ, наготувавши відеокамери та диктофони.

Під час круглого столу місцевий мешканець Сергій зауважив, що саме зараз підняли цю проблему, оскільки «тимчасовий» паркан у дуже жахливому стані й потребує заміни.

«Дитячий майданчик дотичний до проїжджої частини торгового центру. Раніше цим питанням займалася міська рада й попереднє керівництво. Вони визнали, що паркан необхідно встановити, аби уберегти дітей.

Цей паркан, який зараз стоїть, керівництво «ПортСіті» обіцяло замінити на міцний. Ми втомилися чекати. Паркан постійно руйнують люди, які виходять із торгового центру на перерву. Ми самі його ремонтуємо, проте вже немає що там латати», - звернувся лучанин.

Тим часом лучанка Олена додала, що цим питанням не варто нехтувати, бо їдеться про життя та здоров’я дітей.

«Цей паркан (сітку) необхідно ремонтувати ледь не щотижня. Його руйнують саме клієнти цього закладу. Треба замінити паркан на якісний, як і обіцяли. Йдеться про безпеку дітей, які можуть вибігти на дорогу та потрапити під колеса», - наголосила жінка.

Втім, юрист «ПортСіті» Інна висловила невдоволення, мовляв, вони не мають на це дозвіл.
Такої думки був і виконувач обов’язків директора ТРЦ Володимир Шаповалов.
«Ніби ми й повинні замінити паркан, але на чужій території ми не маємо права нічого робити й не робимо. Однозначно, ми не маємо право ставити капітальне будівництво на чужій території. Якщо це ваша ініціатива, то саме ви повинні отримати необхідні документи, дозволи, написати нам і ми будемо радитися», - озвучив свою позиції щодо проблемного питання Шаповалов.
Втім, на ці відмовки мешканці прилежних будинків наголосили, що нічого не потрібно придумувати із дозволами, адже потрібно просто замінити тимчасовий паркан, встановлений раніше розважальним центром, на безпечніший.
Насамкінець, в.о. директора «ПортСіті» попросив лучан звертатися до нього з письмовою заявою та пропозицією, яким би вони хотіли бачити новий захисний паркан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Луцьк Показати IP 18 Серпня 2017 18:22
І нам паркан від прилеглого супермаркету!!! У нас теж двір незагрожений, що створює небезпеку для дітей!
Лучанин до Луцьк Показати IP 18 Серпня 2017 18:47
Аби щось ляпнути. Є підстави, який супермаркет? Цим людям дійсно обіцяли, так само як і повинні були збудувати підземний перехід. От люди й вимагають того що наобіцяли. А ви теж збирайтеся і під свій супермаркет,
Луцьк до Лучанин Показати IP 18 Серпня 2017 19:32
Позичите скриньки?
Оля Показати IP 18 Серпня 2017 18:42
Давайте всі дороги парканами погородимо, бо ж діти можуть вибігти! Дітей вчити треба, а за малими дітьми дивитися.
Ольга Показати IP 18 Серпня 2017 22:59
Що небудь. Утримувати прибудинкову територію повинен її балансоутримувач. Не вірю, що ОСББ не має 1000 грн. Щоб сєтку натягнути..... Думаю, що це задумане акції проти діяльності власників торгового центру. Так показово збирати гроші.......
Несвіч-сітка до Ольга Показати IP 20 Серпня 2017 05:56
За 1000 грн підете,Ольго,в Порт-сіті і ,можливо,вкладетеся в покупку набору білизни.А сітка за 1000 грн- ну це тільки рибацька...
Юрій до Ольга Показати IP 20 Серпня 2017 13:40
120% Погоджуюсь Ольга з Вами!!!
Олег Показати IP 26 Серпня 2017 14:51
Смішно, ситуація іду в обід на нову пошту і з цього забору з "диркою" (що на фото) жіночка з дитиною витягуй провулку мужик в формі охорони Порт Сіті питає що вона робить, а вона псіхує "нам з дитиною далеко обходити"... Немає слів просто

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus