USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.15
  • PLN 9.85 10.00

Кінотеатр у «ПортСіті» вночі не працюватиме

1 Листопада 2017 12:00
Орендарі кінокомплексу на Сухомлинського, 1 в Луцьку просили дозволити цілодобовий режим роботи. Однак такого дозволу не дали, адже місцеві мешканці нарікали на ТРЦ «ПортСіті», мовляв, через його діяльність страждають жителі із прилеглих будинків.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 1 листопада.

Начальник управління розвитку та реклами Луцької міської ради Наталія Рибай інформувала, що орендарі кінотеатру звернулися з проханням встановити цілодобовий режим роботи.

На це член виконкому Ігор Алєксєєв зауважив, що міська рада добивається, аби більшість закладів у Луцьку працювали до 22 години.

Не підтримувати звернення закликав і член виконкому Валерій Корпач, який заявив, що керівництво ТРЦ «ПортСіті» зневажливо ставиться до лучан та обманює мешканців прилеглої території.

«Коли вони прокладали комунікації, то ми дозволили це зробити на прибудинковій території прилеглих будинків. Але нам лишили незасипані рови, мешканців обманули. Також біля будинків багато сміття від клієнтів закладу», - наголосив член виконкому.

Після дискусій дозволу на цілодобову роботу не дали.

Нагадаємо, що керівництво ТРЦ «ПортСіті» зобов’язувалося встановити надійний паркан між дорогою біля закладу і прилеглим дитячим майданчиком. Коли ж місцеві мешканці провели акцію зі збору коштів на новий паркан, виконувач обов’язків директора ТРЦ Володимир Шаповалов пообіцяв проблему вирішити. Однак керівництво «ПортСіті» й нині нехтує безпекою дітей та не замінило «тимчасову» сітку на надійну огорожу.

Відзначимо й те, що новий орендар «Портсіті» відхрестився від будівництва підземного переходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus