USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Це агонія», - Тетяна Єремеєва про інформаційну атаку від ЗМІ Івахіва

9 Листопада 2017 22:47
Тетяна Єремеєва назвала агонією спробу інформаційної атаки на неї. Відповідний допис у Фейсбуці вдова Ігоря Єремеєва розмістила після анонсу "розслідування" від ЗМІ Степана Івахіва, який нині намагається вкрасти спадщину у вдови та дітей покійного бізнес-партнера.

"Це агонія та реакція на дії закордонної Феміди, від надання показів до якої ухилитися ніяк не вдається", - йдеться у дописі.

Тетяна Вікторівна зауважує, що втручання в життя людини, яка уже давно спочиває з Богом, та не може відповісти - це перехід людських меж дозволеного.

"Щодо анонсованої інформаційної атаки ВолиньПост, офіційно заявляю: відповідно до ст. 308 Цивільного кодексу України, фотографії, інші художні твори, на яких зображено фізичну особу, можуть бути публічно показані, відтворені, розповсюджені лише за згодою цієї особи, а в разі її смерті – за згодою осіб, визначених частиною 4 статті 303 цього Кодексу. Згідно з положеннями ч. 4 ст. 303 Цивільного кодексу України, у разі смерті фізичних осіб, така згода надається дітьми та вдовою", - пише Єремеєва.

Таким чином вдова Ігоря Єремеєєва повідомила, що забороняє використовувати будь які графічні, фото-кіно-телевідео зображення на яких присутня вона, її неповнолітня донька Софія та покійний Ігор Миронович.

"У випадку порушення дійсної заборони, я буду змушена звернутись до суду з метою захисту своїх прав. Всі офіційні листи вже надіслані", - резюмувала Тетяна Вікторівна.


Нагадаємо, скориставшись шоковим станом 85-річної матері та вдови Ігоря Єремеєва Тетяни під час підготовки до похорону, його бізнес-партнери Степан Івахів та Сергій Лагур шляхом обману роздобули свідоцтво про смерть бізнесмена й відкрили спадкоємну справу у свого «підконтрольного» нотаріуса, яка була і є довіреною особою та обслуговувала інтереси групи компаній "Континіум". Таким чином вони одержали доступ до володіння й управління корпоративними правами, тобто до управління бізнесом, а законних спадкоємців, Тетяну Єремеєву та її дітей, просто усунули.

Минулого місяця міністр юстиції Павло Петренко пообіцяв, що нотаріуси, з допомогою яких колишні бізнес-партнери Ігоря Єремеєва вкрали спадщину у його вдови та дітей, понесуть покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 36
Волинь Показати IP 10 Листопада 2017 09:18
Соромно має бути, тому хто після смерті людини обливає брудом сім"ю, це дуже не по-людські
віто Показати IP 10 Листопада 2017 10:49
Тетяно Вікторівно, так тримати!
Парасковія Показати IP 10 Листопада 2017 10:50
Дійсно, соромно має бути ТИМ, хто все це затіяв. Надіюсь, що справедливість візьме верх!
Назар Показати IP 10 Листопада 2017 12:21
Це нижце плінтуса так ображати жінку такими грязними репортажами. Бійтеся Бога.
11 Показати IP 10 Листопада 2017 14:49
Я просто у шоці . Люди за гроші готові будь кого продати. Немає нічого цінного . А європейцями себе називають .
ККК Показати IP 10 Листопада 2017 15:44
Ну, давайте також не забувати про усіх "свідомих" журналістів, які працюють на сайті ВОЛИНЬПОСТ і на 12 каналі під орудою Валоді Пащенка. Ребята ви не те, що пробили ДНО, ви і є цим дном і мірилом дна. Хай щастить!
Глядач фільму Показати IP 10 Листопада 2017 19:00
волиньпост аж три рази продублював новину, мабуть, відвідувачів малувато )))
Немає слів... Показати IP 10 Листопада 2017 20:46
Я був перекониний, що є межа падіння у ЗМІ. Але, те, що я побачив у фільмі "Чорна вдова" мене вразило більше ніж сюжети LIFE NEWS. Сюжетну лінію, коментарі дійових осіб можна розкласти на молекули. Все дуже грубо та примітивно. Я гадаю, що сам факт подібного фейку це грандізна судова справа.
Континіум Показати IP 10 Листопада 2017 22:37
Добре пам'ятаємо, як на поминальному обіді це *мо-івахів сльозу вижимав із себе: "Тепер у мене вже п'ятеро дітей" - запевняв, що разом із своїми трьома буде забезпечувати та утримувати ще двоє єремеєвських дітей. А вже наступного дня ці свої надумані слова забув і Стьопа взявся прихоплювати єремеєвські статки. Наші юристи були терміново відряджені по офшорах, де зареєстровані підприємства "Континіума", і почався дерибан. З Тетяною, як законною дружиною Єремеєва, нам було заборонено контактувати - вона по вєлєнію Івахіва і Лагура практично була визначена ворогом "Континіума". Сина Рому, якого Степан після похорон клявся виховувати, Івахів так обгадив, що людиною його більше назвати не можна. А чого варті ігрища Івахіва із затягуванням упродовж майже року з виборами нардепа по 23 округу замість Єремеєва - таке міг зробити лише нелюд... Настав час розповісти детально про всі брудні танці Івахіва на смерті друга Єремеєва в окремій публікації...
Стьопа СХАМЕНИСЬ до Континіум Показати IP 11 Листопада 2017 21:24
Дуже влучно і справедливо сказано: Івахів влаштував брудні дикі танці на смерті друга. Чи не задумувався оцей падл...ка, замовляючи таку фільмовану аморальщину, що такі ж брудні дикі танці буде влаштовано і на його пам'яті, після яких його дітям буде соромно з'являтися на люди???
Порада Показати IP 10 Листопада 2017 23:34
Стьопа: одне у тебе спасіння - стань на коліна перед обкраденою тобою сім'єю Єремеєва, який у тобі непростимо дуже помилився і поверни їм вкрадене. Не забудь, якщо ще залишився грам совісті, попросити пробачення. Інакше гріхи, як пацюки, тебе загризуть У тебе немає людської перспективи!..
Анонім Показати IP 11 Листопада 2017 07:55
ну ось він і виконує обіцянку яку дав на похоронах- виховувати і забезпечувати ще 2 дітей і зараз шукає можливість і кошти щоб цю обітницю дотримати. а вже яким чином він знаходить кошти на утримання цих 2 дітей таких рідніх -рідних, то питання совісті. але коли справа стосується грошей совість забуває чи закриває в скриню. а тут такі великі статки. та вони кістками ляжуть а не віддадуть...
Дотепний читач Показати IP 11 Листопада 2017 08:04
Осьдалеко не повне зібрання людських думок про вчинок Івахіва та Ко:
Дотепний читач Показати IP 11 Листопада 2017 08:05
Колись того івахіва і не чув а зараз куди не глянь все івахів та івахів коли вже відповість за свої статки? Бог все розсудить ,а нам судити нащо? Все одно ж карма його буде і на дітей його і на всю сімю, бо все бумеранг повертаеться. Все загріб, то це вже теж кара Божа бо в тих грошах втратив совість і честь і перед дітьми і жінкою і матір"ю друга покійного Єремеєєва
Дотепний читач Показати IP 11 Листопада 2017 08:06
Івахів зверхній вічно сердитий, кричить як баба на базарі такого з себе корчить перця. А все ж завдяки другу покійному бо друг був розумніший добріший розсудливіший а це таке і ще бреше в очі що він розпорядився чесно. От така буває дружба і дуже часто. Гроші погубили Івахіва но все ж наказуємо і все ще йому ох як вилізе. А дочка Івахіва зареєстрована в Лондоні живе а в інших дітей забрав усе і їздить по селаз з концертами а не краще б дороги вулиці і інші потреби людей вирішувати як депутату . У ВР він ще ніколи майже не виступав нічого не думає про виборців а тут ще так обдурив сім"ю свого покійного друга, в голові не вкладається як так поступати і зараз сидить і мовчить бо нічого сказати вже
Дотепний читач Показати IP 11 Листопада 2017 08:07
Ото то да!!!! Багато мав, хоть і не все чесним шляхом, але в нашій державі по іншому ніяк!!! Так що засуджувати покійного Ігора нема смислу. Добився, заробив, молодець. А от "друзі"....справжніх змій пригрів біля себе. Якби він знав що вони таке зроблять,то ще б при житті з ними нехотів би мати діла. Друзі називаються. Ігор при грошах оставався людяний в от Івахів ще та .... Працюючи в порт-сіті, коли Єремеєв приїжав подивитись що там і як, то ніхто особо не грузився, ну приїхав начальник, така його робота. А от коли Івахів заходив то всі трусилися якась така паніка
Дотепний читач Показати IP 11 Листопада 2017 08:07
АЗС WOG, які Івахів віджав у родини покійного Єрємєєва, проджовжують працювати в Криму і на Донбасі і інтенсивно забезпечують бойову діяльність російських окупантів, 90% сирів КОМО продаються в Россєї, де у Івахіва є валютні рахунки і власна московська квартира. Він в Рассєї як у себе вдома - то як не проголосуєш за амністію російських друзів. Це для нас, українців, вони терористи, а для Івахіва - друзі, клієнти по бізнесу, дохідна частина його сран...го бізнесу.
Дотепний читач Показати IP 11 Листопада 2017 08:09
Івахів і Компашка має сидіти у вязниці і довго. Тоді інші подібні шахраї задумаються. перш ніж вчиняти подібне. Гидоті не місце у нашому середовищі!
Дотепний читач Показати IP 11 Листопада 2017 08:10
Цікаво, в якому нужнику зараз переховується Івахів? Але ж він має розуміти, що його рано чи пізно знайдуть і за таке шахрайське рейдерство надовго посадять в буцигарню !
Дотепний читач Показати IP 11 Листопада 2017 08:14
Ми в Ковелі дуже розчаровані, що наш крайу ВРУ представляє це чудо. За стільки років НІ РАЗУ не виступив з трибуни , не представив жодного закону, не розказав про наші проблеми... Як німий! Ні сорому, ні совісті не має.
Дотепний читач Показати IP 11 Листопада 2017 08:27
Запитання до авторів антиєремеєвської афери та так званого журналістського розслідування: ЯКУ ЧАСТКУ АКЦІЙ ЄРЕМЕЄВА Івахів та компашка переписали на дітей покійного? 1,5% ? То так і скажіть! Розрепеталися про нібито непевершену турботу Івахіва про дітей покійного друга... А ДЕ РЕШТА АКЦІЙ? ХТО ЇХ ПРИХВАТИВ до своєї кишені? ЧОГО МОВЧИТЕ? Тепловізори ви возили в АТО, нібито виконуючи обіцянки покійного Єремеєва і програму "Допоможи солдату"... Чого не сказали, скільки років назад це було? Ви про цю програму та обіцянки Єремеєва ви давно забули. Згадали лише тоді, коли Тетяну настав час обгадити. Показали якусь шл...ху Олену, що сиділа за банкетним столом поруч з Єремеєвим - а чого не сказали, що майже щовечора вже інші подібні легковажні кобіти так само сиділи поруч з ним в кабаках, розігріваючись до нічних заробітків? Експерта Куюна хвалите - а чого не сказали, яку заробітну плату в конверті щомісячно він отримує від "Континіума" за побрехеньки на опонентів того ж "Континіума"?
Луча Показати IP 11 Листопада 2017 11:07
У вчорашньому сюжеті було сказано, що колеги та друзі в Острожецькій школі провели ремонтні роботи... Хочу повідомити всіх, що якби не одна Людина, то ці роботи і не почались би, так як в цю школу ( до розпочинання ремонтних робіт) Ніхто не являвся більше ніж 1,5 роки.
Оленка Показати IP 11 Листопада 2017 12:08
Це відео ще більше показує хто є хто. Якщо друзі так говорять про покійного товариша і бруд ллють на жінку, матір його дітей, то це взагалі вже за грошима все втратили! Нехай про своє особисте розказують і як розважаються ,як своїх жінок обманюють, а на людях порядні сімянини, як в саунах , ресторанах і з ким відпочивають розкажуть , а не "корчать" з себе святих людей!!
віктор Показати IP 11 Листопада 2017 12:12
а хто автор фільму? і чи можна прізвища та імена журналістів, які проводиле це розслідування??
жінка Показати IP 11 Листопада 2017 15:52
Гидко зі сторони- це дивитися. ))Ну показали бабу Ігоря, ну і що? Чого ж він не розвівся з Танею та не женився -раз така любов? В кожного другого мужика є баба на стороні. Але не забувайте приказку: одних люблять, а на інших женяться. А може Ігор і не хотів,щоб про його коханок знали, а ви друзі взяли і вивалили, який же він був бабник..А друзі так люблять дітей, а подумали коли цю тьотю показали про дітей, особливо про Софійку?. А друг Киричук, щось там про будинок верзів. Не вже цей "товариш" не розуміє, що майно,яке набулося в шлюбі -це спільна сумісна власність, чи ні?..А адвокат -для чого розкрив нотаріальну таємницю спадкоєців? А що це за приниження жінки різними прозвіськами "Чорна вдова". ГИДКО ЛЮДИ,гидко-перебор. Я як мати сама розумію Тетяну. Хоча вона, як жінка гарно тримається і захищає свою сім"ю та її репутацію та репутацію Ігоря.)) От така моя думка.Одумайтеся, через бруд далеко не заїдемо.
Більше того до жінка Показати IP 11 Листопада 2017 18:41
Більше того: Івахів та компашкса, які замовили цей так званий фільм-розслідування, не наважилися сказати, що так Олена, з якою нібито Єремеєв святкував свій день народження , була дамою загального користування. До Єремеєва у неї вже був подібний бізнесмен, якого добре подоїла, і після Єремеєва, кажуть, вже двох прокрутила...
Цікаво до Більше того Показати IP 11 Листопада 2017 19:31
Мабуть, Івахіва теж приголубила, що так оскаженіло захищає?
НЕЛЮДИ до жінка Показати IP 11 Листопада 2017 18:54
Повністю підтримую ашу позицію, що ГИДКО дивитися цей відео"шедевр", за який івахівцями проплачені великі бабки. Але іншого ні Івахів, ні його оточення ствлорити не можуть - ЦЕ ЇХ МЕНТАЛІТЕТ, ЦЕ ЇХ РІВЕНЬ СВІДОМОСТІ. На щось об'єктивніше і людяніше вони не здатні.
Петро Показати IP 11 Листопада 2017 17:20
Ну не помужицьки таке говорити про жінку гарну. Хай про своїх розкажуть, а не принижують людську гідність.
Настуся Показати IP 11 Листопада 2017 17:26
Не вважаю шо всі мужики бабніки як жінка написала. Мають же бути порядні які не ображають жінок і не бабники . А те що не розводяться, бо не хочуть ділити багатство, бо зажралися чоловіки в яких бабла багато і жінок не поважають і тому і не розводяться, зараз такий світ. А друзі так як вистапуали по черзі і клівітали не роблять! Це не друзі а скоріше вороги які заздрили Ігорю і його сім"ї, заздрість таке робить з людьми! Жінок захищають а не кажуть чорна вдова, так поступати можуть лише дуууже слабкі чоловіки
Жіночки Показати IP 11 Листопада 2017 17:40
А яке ж те вже життя, якщо на строні ще в чоловіка хтось є, це ж не життя вже, чоловік то на роботі тов іншої. Таких мужичків треба гнати зразу, хай йдуть до своїх шлльонд. Підтримуємо Тетяну гідна, розумна, порядна, мудра, красива Жінка.
Погоджуюся...до Жін Показати IP 11 Листопада 2017 18:23
так , гидко та страшно читати такі статті. дивитися такі фільми " правди". Страшно тому , що замовники та виконавці цього бруду , щоб там не було у бізнесових відносинах, забули святе - ДІТИ і цим все сказано. Забули заповідь - не ображати вдову . не обманювати стареньку матір та родину. бо вас теж вигодувала жінка матір.А прикріплюючи образливе слово до .... вдова, ви добровільно зробили виклик Всесвіту , подумайте який. Ех , мужики
Ганьба брехунам Показати IP 11 Листопада 2017 19:29
Створений на замовлення Івахіва і Лагура фільм - це справді агонія, це МАРАЗМ душевно хворих людей, людей без честі і совісті! Бог їм воздасть сповна!
Не такий страшний Ів Показати IP 12 Листопада 2017 01:29
Не такий вже поганий один Степан, не треба всю увагу Степану... Більше дивує ця континіумівська продажна шайка, яка обдирає все місто: Галущачок, вся нагла бухгалтерія, *зайчик* Корецький, який прийшов на Водоканал, а потім звідти мільйони пропали! прості люди думали, що він порядок наводити прийшов, а він красти прийшов! А про клоуна Киричука з Луцьктеплом то взагалі немає що сказати...
Совість втратили Показати IP 12 Листопада 2017 07:42
Дуже непристойно цікавим виглядає у фільмі мордатий працівник Континіуму, який зі знанням справи розповідає, хто у Єрємєєва була справжньою дружиною і з ким той спав. Я так розумію, що це сексуальний адвокат покійного. Господи, до такого вже опускатися, про таке вже говорити в ефір - та за такі "одкровення" треба язик виривати. Зовсім вже совість втратили ці континіумівці...
висновок Показати IP 13 Листопада 2017 10:59
Як дивно, Господи, самі себе обманюємо... Гроші -це зло !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus