USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

«Це стара схема. Людина повішена зі слідами побиття на обличчі», – колега про обставини смерті Шишова

3 Серпня 2021 11:36
Зниклий 2 серпня в Києві очільник Білоруського дому в Україні Віталій Шишов знайдений повішеним в парку зі слідами побиття на обличчі.

Про це розповів колега загиблого Юрій Шчучко, передає «Настоящее время».

«Святошинський парк оточила Національна гвардія України, тривають слідчі дії. Ми викликали швидку допомогу його подрузі. Ми з Віталієм давно знайомі, фактично з першого дня його присутності в Україні», – говорить він.

Шчучко розповів, що вийшов разом з друзями Віталія на його пошуки, поліція вже опитувала місцевих жителів. Коли він дійшов до парку, виявив тіло Шишова.

«Це стара схема. Людина повішена зі слідами побиття на обличчі. Нічого не викрадено. Він був у звичайному заношеному одязі, в якому люди займаються спортом, з собою був тільки телефон», – говорить Шчучко.
За його словами, всі активні члени БДУ отримували інформацію, що в Україні «прибувають люди з Сил спеціальних операцій та інших підрозділів Білорусі для їх фізичного знищення».

«У тому числі від СБУ приходила така інформація. Говорили, щоб ми були оборежнішими, тому що тут працює мережа агентів КДБ Білорусі і можливо все. Віталій просив мене подбати про близьких людей, які його оточують. У нього було дивне передчуття», – ділиться Шчучко.

Про зникнення напередодні заявили колеги Віталія. 26-річний Шишов ще 2 серпня вранці вирушив на пробіжку і відтоді припинив виходити на зв’язок.

Вже 3 серпня його знайшли повішеним в одному з парків Києва неподалік від місця його проживання.

Білоруський дім в Україні – некомерційна громадська організація. Вона надає допомогу громадянам Білорусі, які втекли в Україну, з пошуком знімного житла, легалізацією та працевлаштуванням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
додік Показати IP 3 Серпня 2021 11:45
А СБУ тим часом займається комерсами і кришуванням контрабасу...
Отакої Показати IP 3 Серпня 2021 11:56
У США на осінь великі плани з нарощування санкцій тиску на Білорусію, їм зараз дуже потрібні схожі кейси, як з влаштуванням скандалу на Олімпіаді білоруською бігункою Христиною Тімановською або з Шишовим. Головне, щоб чоловік Тімановскької Арсеній Зданевич дістався до Польщі, а то Христина може раптово і одна залишитися на своїй новій батьківщині. Американське посольство в Києві зараз де-факто стало секретним штабом з відпрацювання провокацій проти Білорусії за участю швидких лідерів «беломайдана». Зараз, на мій погляд, Київ - саме небезпечне місце для білорусів, які вирішили, що вони перехитрили долю і знайшли собі тиху гавань.
Фак до Отакої Показати IP 3 Серпня 2021 12:15
Какие же вы убогие в своих методичках! Это все США, мы поняли. А в подьездах вам еще Обама или уже Трамп гадит? Ахахахаха ....
Анонім Показати IP 3 Серпня 2021 12:04
Муж олимпийской бегуньи Кристины Тимановской, который экстренно выехал в Украину, заявил, что чувствует себя в безопасности. Ты в безопасности. Шеремет и Вороненков не дадут соврать.
В. Показати IP 3 Серпня 2021 13:51
И куда смотрит СБУ.гур.и т.д.....
Всезнайко до В. Показати IP 3 Серпня 2021 14:38
Туда)
ав до Всезнайко Показати IP 3 Серпня 2021 17:00
согласен .- на бубочку а куда еще.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus