USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Главу «Білоруського дому в Україні», який зник напередодні, знайшли повішеним у парку Києва

3 Серпня 2021 08:59
Голову Білоруського дому в Україні Віталія Шишова, який зник вчора у Києві, знайшли повішеним сьогодні в одному зі столичних парків, неподалік від місця його проживання. Мобільний телефон і особисті речі Віталія вилучені з місця події.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Києві.

Поліція розпочала кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) і буде перевіряти всі версії, в тому числі версію вбивства, замасковану під суїцид.

Повна картина подій буде встановлена після допиту свідків, аналізу відеозаписів з камер системи «Безпечне місто», проведення експертиз і слідчих експериментів.

Поліція Києва закликала всіх, хто знав Віталія Шишова, з проханням надати інформацію про останні тижні його життя, його психоемоційний стан, можливі погрози тощо.

Шишов зник у Києві 2 серпня під час пробіжки. Він активно допомагав громадянам Білорусі й тим, хто постраждав від режиму Олександра Лукашенка.

З номера Шишова було зроблено кілька "глухарів" - дзвінок, який відразу скидають при відповіді. Про зникнення Шишова повідомили в поліцію. До його пошуків залучили кінологів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
чаус Показати IP 3 Серпня 2021 09:11
это вам не я...
Анонім Показати IP 3 Серпня 2021 10:24
Ожидайте заявлений, что покойный, про которого до этого момента никто никогда не слышал, был "личным врагом Лукашенко". «Украина - вполне безопасное место, велком»
Анонім Показати IP 3 Серпня 2021 11:27
Порівняйте смерть керівника «Білоруського будинку в Україні» Віталія Шишова з замовним убивством російського бізнесмена Вороненкова. Держава, в якій легально діють неонацистські банди, підривають журналістів в центрі Києва, колишні «добробатівці» за мізерну винагороду готові виконувати будь-яку брудну роботу - апріорі є небезпечною. Показовою є швидкість, з якою Київ став звинувачувати інші держави в ще не розслідуваному і тільки можливому злочині.
ботоксШМЯК до Анонім Показати IP 3 Серпня 2021 12:16
Ваня йди додому, "водки здесь нет"!
Ауфф до Анонім Показати IP 3 Серпня 2021 12:18
От тільки тлюі тролику живеться спокійно, навіть рублі з лубянки получаєш... і норм.
Ауффу Показати IP 3 Серпня 2021 19:39
Вважаєте, що в Україна є безпечною країною, що націоналісти діють в правовому полі, що країною не *гуляють* сотні тисяч стволів зброї, що всі добробатівці законослухняні люди, і живуть згідно Закону, що Україна не є перевалочною базою для наркоторговців, що все законно з трансплантацією, і т. д?. Не смішіть людей своїми мантрами про Майдан, європейські цінності, братів-партнкрів. Це казки для лопухів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus