USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Центр хірургії ока професора Загурського у Луцьку: дивись на світ здоровими очима

16 Серпня 2010 10:15
В сучасному світі бути здоровою і успішною людиною не стільки модно, скільки життєво необхідно. Хороший зір без обмежень – вагомий чинник нашої особистої свободи. Це питання досить актуальне. Саме тому періодичне обстеження очей кожного з нас у лікаря-офтальмолога є першою і найважливішою сходинкою до здорового зору. Адже профілактичні огляди очей рекомендуються не тільки для тих, хто носить окуляри чи контактні лінзи.

До недавнього часу основними проблемами в організації кваліфікованої офтальмологічної допомоги були морально та технічно застаріле діагностичне та мікрохірургічне обладнання. Тепер це питання вирішене. Новим етапом розвитку офтальмології на Волині стало відкриття у Луцьку Центру хірургії ока професора Загурського – першого в Україні і п’ятого в мережі. Засновник усіх клінік – доктор медичних наук, професор, член правління Міжнародної Асоціації Офтальмології та Міжнародної Академії Офтальмологів – Збігнев Загурський. Такі заклади вже понад десять років функціонують у чотирьох містах Польщі: Наленчуві, Жешуві, Любліні та Кракові.
За словами пана Збігнева, центр має можливість виконувати близько 1000 операцій на рік. Також пан Збігнев повідомив, що особисто буде проводити консультації, навчання та показові операції при ускладнених випадках для лікарів у новоствореному центрі.
Сам центр має 4 відділення, зокрема, діагностичне, хірургічне, кабінет лазерних методів лікування та оптику.
Луцький Центр хірургії ока проф. Загурського обладнаний новітнім устаткуванням кращих світових виробників офтальмологічної техніки.

Діагностичне відділення

Найважливішим етапом лікування очей є комплексне діагностичне обстеження. В діагностичному відділені проводиться комп’ютеризоване обстеження зору дорослих та дітей, визначається рефракційна сила оптичної системи ока, що дозволяє лікарю побачити мінімальні відхилення. Діагностика такого складного захворювання, як глаукома, у центрі проводиться вимірюванням внутрішнього очного тиску чотирма різними методами. Для підтвердження або контролю лікування використовується комп’ютерна периметрія, оптично-когерентна томографія. На фундус-камері Visucam існує можливість отримати якісні стереознімки очного дна для контролю захворювань ока, особливо при цукровому діабеті та макулодистрофії.
У межах даного відділення діє Центр контактної корекції, який здійснює підбір лінз, а також навчання та диспансерне спостереження пацієнтів, які користуються контактними лінзами.

Хірургічне відділення

Перевагою хірургічного відділення є обладнання операційної відповідно до вимог Європейського Союзу. В оформленні стін використано «безшовний» матеріал, який не адсорбує на своїй поверхні мікроорганізмів, проводиться постійна дезінфекція повітряних потоків за допомогою складної трьохступеневої системи очистки повітря.
Технології операцій, сучасні схеми лікування проводяться у відповідності до рекомендацій європейських та американських товариств катарактальних хірургів і відповідають кращим клінікам Заходу.
Операція «одного дня» без госпіталізації – найсучасніше лікування катаракти та основних захворювань ока. Хірургія катаракти проводиться безшовним ультразвуковим методом (факоемульсифікація – мікро розріз до 2 мм) із імплантацією гнучкого штучного кришталика з «пам’яттю форми». Також у центрі проводиться хірургія глаукоми за сучасними методиками, комбіновані операції (катаракти і глаукома одночасно), складні оперативні втручання із супутніми захворюваннями цукровий діабет, гіпертонічні захворювання. З вересня у клініці проводитимуться операції вітреоретинальної хірургії.
Під час операцій використовуються виключно одноразовий інструментарій, одяг та розхідні матеріали. В клініці також існує свій банк штучних інтраокулярних лінз, сертифікованих в Україні, від відомих світових виробників. Після операції кожному пацієнту видається сертифікат на лінзу, яку було імплантовано.

Кабінет лазерних методів лікування

Цей кабінет входить в мережу спеціалізованих лазерних центрів. Лікарі даного відділення спеціалізуються на лікуванні ускладнень цукрового діабету, гіпертонічної хвороби, периферичних дегенеративних змін очного дна та ін.
Використання панретинальної лазерної коагуляції сітківки і введення анти-VEGF препаратів – єдиний достовірно доведений в багатьох світових дослідженнях метод профілактики сліпоти у хворих на цукровий діабет.

Оптика

В асортименті елітного салону «Віденська оптика» представлений широкий вибір ексклюзивних медичних та сонцезахисних окулярів останніх колекцій світових брендів.
Головні переваги елітного салону «Віденська оптика»:
• наявність широкого асортименту лінз (в тому числі астигматичних) для окулярів відомих світових виробників;
• комп’ютеризоване обладнання останнього покоління на якому спеціально навчені майстри виготовляють окуляри будь-якого рівня складності протягом однієї години;
• виготовлення прогресивних окулярів (одні окуляри на різні відстані);
• наявність широкого вибору м’яких контактних лінз;
• ведення комп’ютерної бази клієнтів.
Професійні консультанти допоможуть підібрати окуляри та знайти свій неповторний стиль найвибагливішим клієнтам.
* * *
Профілактика – найкраще лікування. Проте, якщо все ж виникли проблеми з зором, не варто чекати – ліпше звернутися за порадою до кваліфікованих спеціалістів.

Центр хірургії ока професора Загурського знаходиться за адресою - Луцьк, пр. Президента Грушевського, 1, тел.: (0332) 77-00-88, www.zagorski.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Руслан Показати IP 16 Серпня 2010 13:33
Просто супер! Мены приємно за наше місто, що в ньому є клініки такого рівня.
Vlad2009 Показати IP 16 Серпня 2010 13:38
Якби всі наші клініки були такими як ось ця. Але маємо, що маємо. Людям, які створили це чудо, низький уклін. Тепер нарешті є вибір.
Потенційний пацієнт Показати IP 16 Серпня 2010 13:51
Люди, а давайте-но без реклами. Цікавлять реальні враження і відгуки тих, хто у цій клініці вже лдікувався - передусім професійність персоналу і результати лікування. Є думка пролікуватися, і давно планував поїхати у київський "Зір". А тепер подумую піти сюди. Варто?
Vik до Потенційний пацієнт Показати IP 3 Березня 2014 23:13
Всім хто не був - рекомендую. Проходили обстеження у дочки - вже декілька разів. Приємні враження від сервісу , вічливості і професіоналізму персоналу Вам гарантовано. Ціни - того варті...
Дмтрий Показати IP 16 Серпня 2010 14:47
Мой очень хороший друг проходил обследование в этой клинике. Говорит клиника на уровне евросоюза. До этого ездил в Одессу, Вену, Краков.
Ольга Показати IP 16 Серпня 2010 16:13
А ціни теж з євросоюзу? :)
Знаючий Показати IP 17 Серпня 2010 11:49
Хороша лікарня, був там, ціни приємно здивують. Уважний персонал. Робив комплексну первинну діагностику, вийшло 200 грн. Займалися мною більше години. Багато гарних і приємних дівчат. :)
Dim0n Показати IP 19 Серпня 2010 15:00
Проходив лікування в цій клініці. Мав діагноз іродиціклід (запалення ока після перенесеної хвороби). Діло доходило до того що втрачав зір. Але дякуючи цим лікарям за два тиждні все пройшло. Що до цін, питання відносне. Для когось може бути дорого для когось ні. Вартість обстеження до 80 грн, вартість лікування в залежності від складності... Але за якість, здоров"я можна і платити відповідні кошти !!!!
Була там Показати IP 20 Серпня 2010 10:29
Обладнання справді на грані фантастики, кажутЬ. що такого нема у жодному філіалі професора Загурського у Польщі, тобто всього відразу, як у Луцьку. Але працюють там наші ж лікарі, які, не зважаючи на курси і стажування, не завжди відповідають зарекламованому рівню.
і я була Показати IP 21 Серпня 2010 10:55
У дитини тривалий час були червоні очі, боліли. Спілкування з окулістами дитячої поліклініки не допомогло. І яким же було здивування, коли у клініці Загурського на платному прийомі побачили свою ж лікарку з поліклініки. Здивувала не її особа, бо ясно, що нових лікарів нам не привезуть. А здивувала її реакція: "Що, ви думали, вам тут щось нове скажуть?" Справді не сказали, і апаратура не допомогла, у якій, до речі, лікарка не дуже й орієнтувалася, кличучи на допомогу інших. Знайомій тут поставили не просто неправильний діагноз, а взагалі, що новоутвір. А це був... "ячмінь", тільки якийсь твердий. Словом нам ще вчитися і вчитися.
Ася Показати IP 21 Серпня 2010 11:57
Приємна, спокійна атмосфера, ввічливі люди. Навіть якщо треба трішки зачекати - є зручні диванчики (не треба підпирати стіни). Обстеження проводять на дуже хорошому обладнанні, розповідають про результати, стараються доступно пояснити все пацієнту. Призначають лікування з метою допомогти пацієнту, а не щоб просто продати найдорожчий препарат.
Олександр Показати IP 16 Березня 2011 20:57
Сьогодні 16,03,2011року хотів побачити в клініці книгу відгуків. Мені дали чисту книгу, без ніяких відгуків. Я зрозумів, що ті всі відгуки, які тут написані і відскановані пишуть самі працівники клініки. Два місяці тому я проходив в клініці обслідування зору. Замовив в них прогресивні окуляри, які вони зробили так, що я в них нічого не бачу. "Привикав" до прогресивних окулярів місяць, але так і нічого вних не бачу. Звернувся до лікаря Кулієвої Ірини Ясарівної, яка мене обслідувала і виписувала рецепт на окуляри. Вона пообіцяла, що окуляри перероблять за рахунок клініки, тільки треба дозвіл завідуючої. Сьогодні завідуюча клінікою Єремеєва Тетяна Вікторівна мене обслідовала і щоб не міняти окуляри поставилась по хамськи (обізвала брехуном), не зважаючи , що я старший від неї вигнала мене з клініки. Повернути гроші за неякісне обслідування і окуляри відмовилась. Таким лікарям місце на базарі продавати овочі, а не лікувати людей. Це вперше в житті я зустрів таких "лікарів".Невже вони давали клятву Гіпократа? Пане професор Загурський наведіть лад з своїми працівниками, або закрийте клініку, не позорте своє заслужене Ім"я. P.S. Вартість обслідування 700грн. Вартість лінз 1600грн. Люди не вірте їм, я вже переконався.
андрій Показати IP 23 Липня 2012 11:57
у мене тромбоз і лікувався я в одесі рівному потратив приблизно 11000 гр але нічого не змінилось чи варто пробувати у луцьку
Гість Показати IP 25 Жовтня 2013 13:34
Шановне товариство,повірте,як би не чоловік пані завідувачки,то керувала би вона звичайною сільською амбулаторією,звісно як би по заслузі її призначили.
Людмила до Гість Показати IP 9 Листопада 2014 22:50
Маму моєї одногрупниці (до речі навчалася разом з нами і Таня Єремеєва) в цій клініці зробили інвалідом.
Анонім Показати IP 14 Листопада 2014 19:00
пишіть за себе...
123 Показати IP 2 Січня 2015 16:12
МВС закупило у нардепа Єремеєва паливо за завищеними цінами. Фірма народного депутата Ігоря Єремеєва має поставити паливо в талонах або штрих-картах до кінця грудня на базу на вулиці Святошинська, 27. Відтак, його вартість має відповідати принаймні роздрібним цінам на АЗС. Разом з тим, паливо для МВС виявилось дорожчим від ринкових цін. Бензин А-95 придбали двома партіями – одна по 17,40 грн./л, друга – по 19,44 грн./л. Тоді як ціна такого бензину на київських заправках WOG за станом на 28 грудня була 18 грн/л. Бензин А-92 придбали по 16,92 і 18,90 грн./л. Тоді як WOG продає його по 17,50 грн./л. Зимове дизпаливо придбали по 16,92 грн./л. Дизпаливо типу «Арктика» – по 18,96 грн./л. От вам, кому війна, кому мать родна. Ця сім"я заробляє на здоров"ї та людських смертях українського народу. Соромно та Гидко.
Юрій Показати IP 21 Травня 2015 18:35
А скільки коштує прооперувати катаракту. у цій клініці ?
Галина Показати IP 29 Червня 2015 23:30
Є вакансії для медсестри?
марія Показати IP 7 Лютого 2016 13:26
доброго вам дня підкажіть скіки операція на зір. Наші мамі вже 73 ЧИ ВАРТО РОБИТИ
таня Показати IP 19 Травня 2016 15:35
Скільки коштує проперувати катаракту?
Свитлана до таня Показати IP 20 Червня 2016 11:28
Потрибна операция на катаракту родичци. В яку суму обидеться операция?
Кріс Показати IP 8 Липня 2016 23:50
Скільки коштуватиме видалили доброякісну пухлину з ока?
Лариса Показати IP 21 Липня 2016 22:07
Дуже хочу подякувати Тетяні Вікторівній, вона поставила вірний діагноз, і я швидко пішла на поправку. Після того як місцевий лікар прописала ліки від яких я покрилась синіми плямами, які дуже зуділи, а обличчя пекло, як попечене кропивою. А працюють там дуже ввічливі лікарі, які ставлять діагноз, а не кажуть що у вас хвороба,яка дуже важко піддається лікуванню, незнаючи що лікують. Дякую за допомогу.
Анонім Показати IP 4 Жовтня 2016 21:24
Доброго дня!Скажіть.будь ласка.чи можливо повернути зір,якщо під час травми пошкоджений повністю кристалик,і зору зовсім немає?
Адріана Показати IP 26 Жовтня 2016 16:27
мені зробили операцію /заміна кришталика / приємно вражена була сервісом , обслуговуванням і ставленням до клієнтів , дуже вдячна за все
Оксана Показати IP 11 Червня 2019 16:32
Добрий день скiльки коштуе операцiя на катаракту?
іван васильович Показати IP 14 Грудня 2019 12:03
скільки коштуе операція на катаракту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus