USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

У 2018 на Волині проституцією займалася одна людина, – Нацполіція

28 Січня 2019 13:24
Минулого року на Волині виявили одну особу, яка займалася проституцією.

Про це повідомили у Національній поліції України у відповідь на інформаційний запит журналіста УНН.

Окрім того, за кількістю осіб, які вчинили адміністративні правопорушення за статтею 181-1 КУпАП «Заняття проституцією» лідирує Дніпропетровська область – 169 осіб. За нею Одеська область – там виявили 160 осіб. Далі Миколаївська – 97 осіб. У місті Київ – 85.

Водночас, жодної особи, яка займалася проституцією, правоохоронці не виявили в Івано-Франківській області та АР Крим. У Волинській області виявили одну особу, у Чернігівській – 3, а у Чернівецькій – 6.

Загалом у Дніпропетровській області виявили 278 адмінправопорушень за заняття проституцією. В Одеській – 223, у Миколаївській – 174, у Херсонській – 98. У Києві минулого року виявили 87 адмінправопорушень. Жодних адмінправопорушень не виявили в Івано-Франківській області та в Криму.
Проте, зауважимо, протягом року волинські правоохоронці неодноразово повідомляли про затримання осіб за сутенерство та проституцію.

Так, в липні у Луцьку затримали 34-річну Галину Г., яка протягом тривалого часу займалася сутенерством. Їй оголосили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.303 Кримінального кодексу України, матеріали справи із обвинувальним актом скерували до суду. Жінка тривалий час обслуговувала VIP-клієнтів: місцевих депутатів, суддів, прокурорів, митників та керівництво правоохоронних структур.

Про інший випадок стало відомо вже наступного місяця. 13 серпня 2018 у результаті спецоперації оперативними працівниками ГУНП у Волинській області було викрито бордель в самісінькому центрі Луцька на вулиці Лесі Українки. Бордель знаходився безпосередньо в одній з житлових квартир неподалік Луцького міськрайонного суду.

Місце для платних утіх організувала 28-річна жителька Луцька разом зі своїм співмешканцем. За рік до роботи «закладу» загалом було залучено шестеро повій – від 19 до 28 років. Четверо дівчат родом з Волині й двоє інші – з інших областей. Вартість послуг щоразу залежала від самого клієнта. Чим солідніший чоловік, тим вища ціна йому називалася. Тарифи були умовними, й могли варіюватися від 500 гривень до 100 євро. Як стало відомо журналістам, одна з дівчат була ВІЛ-інфікована. Йшлося про повію з Одеси, яку організаторка борделю знайшла у Києві. Проститутка знала про свою проблему, але не полишала працювати з клієнтами, наражаючи їх на зараження смертельно небезпечною недугою. Організаторці борделю суд обрав запобіжний захід – її відправили під домашній арешт.

Наприкінці 2017 ЗМІ писали про цілодобовий салон інтимного масажу та інших послуг, який відкрито працює у центрі Луцька. Вибір дівчини, яка робитиме масаж, відбувається клієнтами у кращих традиціях справжніх борделів. Роздягнені дівчата виходять до клієнта, той вибирає собі до вподоби одну, двох, а то навіть і трьох. Далі вони усамітнюються з гостем на кілька годин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
клоуни Показати IP 28 Січня 2019 13:29
З такою статистикою можна і "95 квартал" пересмішити )))))
Реаліст до клоуни Показати IP 28 Січня 2019 14:32
Так, статистика дійсно з розряду "ржати до посиніння") особливо якщо розуміти визначення терміну "проституція" (обмін інтиму на матеріальні блага) Бо побутовою проституцією в нас добра половина жінок займається. Щоправда цей вид проституції не відноситься до злочинів, але проституцією від того бути не перестає)
Любі свині Показати IP 28 Січня 2019 13:38
Ні! Неправильна назва статті! Треба забрати з заголовку "людина, - " !!!
123 Показати IP 28 Січня 2019 13:40
Що лише тільки одна курва? О то є моцно!
Андрій Показати IP 28 Січня 2019 15:39
Та що в ОДА?
Propagandist Показати IP 29 Січня 2019 00:22
А що заголовок такий ніби "ми приречені?)))
Штучний ИИ Показати IP 30 Січня 2019 10:00
Ахахаха поліція кришує тих дівчат або вербує, вот і не ділиться стастистикою.
Резо Показати IP 31 Січня 2019 16:25
Та всi дiвчата до Польшi поiхали.Пшеки бiльше платять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus