USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У бою під Донецьком знищили понад 20 бойовиків

6 Липня 2014 15:19
Командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко повідомляє про тривалу перестрілку з батальйоном «Восток» під Донецьком, назвавши при цьому цей бій Карлівкою-2.

У безпосередній близькості від Донецька розвідгрупа батальйонів «Донбас», «Дніпро-2» і 93-ої бригади ЗСУ України о 7 годині ранку вступила в бій із підрозділами батальйону «Восток», сформованого з найманців-терористів. Понад 20 бойовиків знищено.

Про це комбат «Донбасу» написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Артилерія ВСУ коректувалася безпосередньо з поля бою бійцями батальйону Донбас. Батальйону Схід було завдано істотної шкоди в живій силі і техніці. З боку противника працювали автоматичні станкові гранатомети, великокаліберні кулемети, активно використовувалися снайпери», - пише Семен Семенченко.

Загальні втрати противника - більше 20 осіб. З боку розвідувальної групи втрат немає, легкі поранення отримали бійці "Дніпро-2" і "Донбас".

«Для подальшого виявлення вогневих точок противника розвідгрупа прийняла рішення спровокувати ворожий вогонь на себе. В результаті до моменту відходу було знищено додатково кілька кулеметних і снайперських гнізд», - уточнив Семенченко.

Нагадаємо, у бою з батальйоном «Восток» під Карлівкою важко поранили двох волинян - редактора видання «Вісті Каменя» Богдана Пташника з Каменя-Каширського та мешканця села Добре Камінь-Каширського району Валерія Калапуца. Богдан Пташник розповідаючи про напад терористів під Карлівкою, зокрема, зазначив, що нападники, бойовики батальйону «Восток», ймовірно, чеченці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
иван Показати IP 6 Липня 2014 17:08
коментар було видалено
іван Показати IP 6 Липня 2014 21:53
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus