USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У будинку на Волині, на який впали уламки ракети, жили харків'яни

26 Липня 2022 20:39
У будинку у селі Дубове, на який впали уламки зенітної ракети, що збивала ворожу ціль, жили мешканці Харкова. Наразі будинок непридатний до проживання.

Про це розповіла Суспільному керівниця Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен.

Станом на ранок 26 липня двоє дорослих досі перебувають в лікарні через травми.

Трьох дітей, які на момент падіння уламків перебували в будинку, після огляду та надання меддопомоги відпустили додому. Двоє з них – переселенці.

«У дітей був стан переляку. Двоє з них приїхали в Дубове з Харкова, ховаючись від тих бомбардувань», – каже керівниця РВА.

Щодо дорослих, то один із травмованих нині в травматології. У нього лікарі діагностували перелом ребер та і лопатки. Ще один чоловік – в хірургічному відділенні з переломом гомілки.

Зі слів Ольги Черен, один із травмованих чоловіків – рідний брат загиблого. Обоє перебували в гаражі, який повністю зруйнований внаслідок падіння уламків ракети.

Загиблого жителя села Дубове ховали сьогодні, 26 липня. Йому було 70 років.

Для тих, хто має можливість і бажання фінансово підтримати родини, що постраждали через інцидент, оприлюднили реквізити:

Картка голови ГО «Діємо Вже»

4246001003556663

4731219619194701

Нагадаємо, вчора на Волині збили два безпілотники. Уламки безпілотників та зенітної ракети впали на житловий будинок. Внаслідок падіння уламків 5 людей, серед яких і діти, травмувались, а один чоловік загинув. Літальні апарати залетіли у повітряний простір України з боку Білорусі. Як виявилося, Збройні сили білорусі вели повітряну розвідку безпілотниками в напрямках Луцька та Ковеля.

Читати ще: «Щось низько летіло, виблискувало на сонці»: мешканці волинського села розповіли про збиті безпілотники та загиблого сусіда
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus