USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У час, коли на сході війна, у Володимирі-Волинському не хочуть салютів

29 Грудня 2015 12:26
Мешканці Володимира-Волинського просять заборонити використання феєрверків та інших піротехнічних засобів у новорічну ніч.

Про це інформує власкор «Вголосу».

Відповідну петицію зареєструвала Анжела Серьогіна на сайті електронни петицій міської ради.

«Усім відомо, яких утрат зазнала 51 бригада з Володимира-Волинського, а також добровольці з нашого району. У зв'язку з цим варто ввести заборону салютів у Новий рік так, як це зробили в Тернополі. До цієї петиції особливо варто привернути увагу молоді, яка часто не розуміє, що салюти недоречні в час, коли на сході йде війна. Людям, які повернулися з війни, ці звуки асоціюються з тривогою, болем та небезпекою», – зауважила вона.

Наразі таку пропозицію підтримали 162 містяни з необхідних 150, однак, згідно з правилами розгляду петицій, збір підписів триватиме ще 26 днів.

До слова, у Луцьку теж зареєстрували петицію, у якій просять місцеву владу заборонити використання феєрверків під час зимових свят у зв’язку з проведенням АТО на сході країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
К.О.П. Показати IP 29 Грудня 2015 13:46
Підкажіть де можна підтримати дану петицію у Луцьку. А всім бажаючим побачити феєрверки пропоную звернутись у військкомат для отримання абонемента на перегляд.
Волинь до К.О.П. Показати IP 29 Грудня 2015 15:26
http://e-dem.in.ua/lutsk
степко до К.О.П. Показати IP 29 Грудня 2015 15:45
Підтримую на 100%!!! Невже нікому з. владців Луцька нема діла до бабахкання салютів, петард в місті в такий непростий час!
Лучанка до степко Показати IP 29 Грудня 2015 17:51
Чому ми увесь час все спираємо на владців міст, районів: стоїмо плюємо насіння на землю і тут же обурюємось, що Романюк розвів бардак у місті, самі ж купуємо салюти, феєрверки, весело святкуємо, а коли збирають передачі на схід- кажемо, що нажаль допогти ні чим не можу. А коли АТОшник починає "газувати", то замість того щоб з розумінням заспокоїти його - простіше ж йому виказати, що таких контужених краще ізолювати від усіх. Тож давайте почнемо змінютись кожен із себе, а вже тоді будемо когось винити......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus