USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Жителі Володимира-Волинського зможуть подавати електронні петиції

27 Листопада 2015 10:43
У Володимирі-Волинському обговорюють проект подання електронних петицій до міської влади. Текст документу оприлюднив на своєму персональному сайті Анатолій Сорока.

Документ передбачає можливість колективних звернень жителів Володимира-Волинського до міської ради через мережу інтернет.

Згідно з положенням, що винесено на обговорення громадськості звернення городян будуть надходити на офіційний сайт Володимир-Волинської міської ради або через інформаційний портал «Єдина система місцевих електронних петицій».

Електронна петиція, у випадку її відповідності вимогам законодавства України буде оприлюднюватися на

сайті Володимир-Волинської міської ради протягом двох днів.

Після оприлюднення жителі Володимира-Волинського, які користуються інтернетом зможуть підтримати ту чи іншу петицію до міської влади.

Міська рада княжого міста Волині розглядатиме відповідну петицію, якщо на протязі трьох місяців її публічно підтримає більше ніж 250 володимир-волинців.

Нагадаємо, у Луцьку електронні петиції приймаються на розгляд міської ради у випадку, якщо вона набирає 300 голосів.

Нещодавно Луцька міська рада дала відповідь на першу електронну петицію, у якій пропонували перенести Старий ринок із центру міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus