USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

У «Дії» з'явилася нова функція: можна замовити свідоцтво та витяги документів

21 Липня 2022 23:18
На порталі держпослуг «Дія» з’явилася можливість замовити свідоцтва та витяги про народження, смерть, зміну імені, реєстрацію чи розірвання шлюбу.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Раніше для отримання дублікатів свідоцтв та витягів потрібно було двічі ходити до ДРАЦС і стояти в чергах.

«Зараз на порталі Дія за кілька кліків можете подати заяву, щоб отримати свідоцтва та витяги про народження, смерть, зміну імені, реєстрацію чи розірвання шлюбу. А потім замовити доставку документів кур’єром додому, забрати їх на Укрпошті чи в ДРАЦС», – повідомив Федоров.

Оформити документи можна як для себе, так і для найближчих родичів.

Як ми писали, фізичні особи тепер зможуть автоматично реєструвати товариство з обмеженою відповідальністю (ТОВ) у додатку «Дія».

Нагадаємо, через «Дію» планують надсилати судові повістки та рішення. 1 липня Верховна Рада ухвалила у першому читанні законопроект про судочинство в умовах воєнного чи надзвичайного стану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus