USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

У ГПУ заперечують підготовку до затримання Холодницького

27 Березня 2018 14:11
Генеральна прокуратура заперечує інформацію про можливе затримання і арешт антикорупційного прокурора Назара Холодницького.

Прес-секретаря генпрокурора Ларису Сарган цитує сайт «Лівий берег».

«Це чутки. Інформація про прийдешній арешт Холодницького - це чутки. Тому немає сенсу це якось коментувати», - сказала вона.

Сам Холодницький назвав таку інформацію «маренням».

«Це просто медійна атака. Я перебуваю на своєму робочому місці. Виконую свої обов'язки. Ніякого рапорту про відставку я не писав і не збираюся», - заявив він.

Керівник САП зауважив, що інформація про нібито його прийдешній арешт і затримання - це «спроба мене до чогось схилити, але не дочекаються».

Також антикорупційний прокурор додав, що кампанія з його дискредитації зайшла занадто далеко.

«Що далі напишуть, що я помер? Це повна маячня», - обурився він.

20 березня ЗМІ з посиланням на джерела повідомили, що в робочому кабінеті глави Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницька було знайдено підслуховувальний пристрій. Сам Холодницький підтвердив інформацію про прослуховування у нього в кабінеті, заявивши, однак, що не знає, кому належить "жучок".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus