USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Грузії показали відео Саакашвілі з фури зі сметаною, де він розповідає про нібито викрадення

22 Жовтня 2021 14:12
Провладний грузинський телеканал «Імеді» випустив сюжет з відео експрезидента Міхеїла Саакашвілі на шляху до Грузії, де той розповідає, що його нібито викрали.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на Новости-Грузия.

Припускають, що відео зняте у фурі з молокопродуктами, в якій Саакашвілі таємно приїхав з України до Грузії. Політик розповідає, що його нібито викрали і він не знає, спецлужби якої країни стоять за цим. У сюжеті розповідають, що Саакашвілі напевно готував інсценування на випадок, якщо не зможе потрапити до Грузії.

Адвокат Міхеїла Саакашвілі Бека Басилая заявив, що поява відео з телефона Саакашвілі у програмі «Імеді» означає, що його туди передала прокуратура, при цьому не підтвердивши і не заперечивши, що відео справжнє.

«Вони оприлюднили інформацію, публікація якої є злочином. Я не підтверджую справжність цього відео, але головне те, що мені вчора передали повні матеріали щодо перетину кордону. І згідно з ними інформація, вилучена з телефонів Саакашвілі, не є відкритою і долученою до справи. Тобто виходить, що прокуратура надала телекомпанії «Імеді» матеріали, які не долучені до матеріалів справи... Надання телебаченню інформації, отриманої з особистого телефона Саакашвілі є злочином. Ні в кого не повинно бути доступу до цього відео», – цитує його «Грузія Онлайн».

Лідер правлячої партії «Грузинська мрія» Іраклій Кобахідзе після сюжету «Імеді» назвав Міхеїла Саакашвілі «абсолютним фейком».

«Він ще раз нагадав, чим він є. Це абсолютний фейк у всьому – і в голодуванні, і у викраденні, і прибутті», – заявив Кобахідзе.

Прем’єр Іраклій Гарібашвілі припустив, що Міхеїл Саакашвілі записував відео нетверезим. «Очевидно, що він не тверезий. Він марить, розповідає про якісь спецслужби. Уявіть, в яких ілюзіях живе людина», – прокоментував він.
Нагадаємо, 28 вересня Саакашвілі заявив про те, що він повертається до Грузії на вибори. 1 жовтня політик розповів про прибуття в Батумі, показавши загадкове відео.

Спочатку влада Грузії заперечувала, що Саакашвілі вже прибув до країни. Після цього стало відомо, що політика затримали.

Читати ще: У фургоні із зеленню. Як Саакашвілі проривався у Грузію і чому його там ніхто не впізнав

Адвокат Саакашвілі назвав його арешт «політичним актом». Після цього посла Грузії викликали на килим в МЗС України. Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що через затримання Саакашвілі «буде серйозний дипломатичний скандал».

Увечері того самого дня, коли політика взяли під варту, проти нього порушили кримінальну справу. Після цього стало відомо, що Саакашвілі закохався в українську нардепку, вони зробили публічне визнання.

Президент Грузії відмовилася помилувати Саакашвілі, а в прокуратурі виключили екстрадицію політика до України. У відповідь на це він оголосив себе політв’язнем і вирішив голодувати.

Голова правлячої партії Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що Саакашвілі готував державний переворот.

3 жовтня Зеленський розповів, як в Україні працюють над поверненням Саакашвілі. Після цього з’явилася інформація про те, що політик в’їхав до Грузії у вентиляційній кабіні трейлера. Крім цього, прем’єр країни звинуватив Саакашвілі в плануванні вбивств опозиціонерів.

4 жовтня стало відомо, що Грузія не має наміру видавати Саакашвілі Україні. Після цього політик написав листи Зеленському і Гордону. У першому він назвав себе «в’язнем Путіна», а в другому – подякував журналісту за підтримку.

Влада Грузії висунула офіційні звинувачення експрезиденту країни Міхеїлу Саакашвілі, який зараз продовжує голодування в тюрмі № 12 міста Руставі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Доктор Моро Показати IP 22 Жовтня 2021 15:02
Яке ж воно пальнуте на всю голову........ *Революціонер*.......
Дідо Показати IP 22 Жовтня 2021 18:59
Ви гляньте на те обличчя горе-реформатора, воно ж скажене
Карлсон Показати IP 22 Жовтня 2021 21:02
Любит варенье. Особенно забродившее.
Анонім Показати IP 22 Жовтня 2021 21:59
Сметани обївся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus