USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Харкові з відділу поліції зникло $10 тисяч: ДБР перевіряє правоохоронців

6 Березня 2020 07:40
У Харкові розслідують зникнення з Основ’янського райвідділу поліції $10 тис., які належать одній із громадянок. За даними Держбюро розслідувань, в Основ’янському райвідділі поліції в Харкові громадянці повернули тільки $16 тис. із $26 тис., які приніс її батько.

Про це 5 березня повідомило Державне бюро розслідувань.

«За попередньою інформацією, мешканка Харкова звернулася до поліції із заявою про зникнення з її квартири $26 тис. Пізніше з’ясувалося, що гроші забрав батько заявниці. За словами чоловіка, після того як його викликали до відділу поліції, усю суму він віддав поліцейським. Його ж доньці правоохоронці повернули тільки $16 тис. замість $26 тис.», – ідеться в повідомленні.

У ДБР зазначили, що про подію дізналися із соціальних мереж, «перевіряють можливу причетність співробітників Основ’янського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Харківській області до зникнення $10 тис.».

Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
здравомислячий Показати IP 6 Березня 2020 11:19
Навіщо батько віддав гроші поліцаям,а не своїй дочці у якої і взяв ці долари?Це ж фінанси дочки і саме їй він мав їх і віддати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus